Befado børnesko 560X150 blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado - Børnefodtøj 560X150 Blå - Komfort og stil til de yngste!

Befado-mærket har med succes udført sin rolle som specialist i børnefodtøj i årevis og har leveret produkter, der ikke kun tiltrækker opmærksomhed med deres attraktive design, men også sikrer den højeste komfort og sikkerhed for de yngste brugeres udviklende fødder. Den nye 560X150 model i en glad blå nuance er fodtøj, der helt sikkert vil leve op til både børns og deres forældres forventninger.

Den kategori, som dette produkt tilhører - "Børn » Til børn » Børnesko" - taler for sig selv. Perfekt som sko til hjemmebrug, børnehave eller skole, de tilbyder den komfort og beskyttelse, som børns fødder fortjener, mens de leger og lærer.

Selvom en karakter kendt fra eventyr eller film ikke dekorerer disse hjemmesko, mindsker dette ikke deres tiltrækningskraft. Det enkle, men stilfulde udseende gør, at Befado 560X150 fodtøj matcher en række forskellige børnetøj og vil appellere til selv de mest krævende unge kunder.

En stiv hældisk er en vigtig egenskab, der adskiller disse sko fra andre børns hjemmesko. Det sikrer stabilitet og korrekt position af foden, hvilket er ekstremt vigtigt under intens leg og mens du går på uddannelsesinstitutioner. Takket være denne funktion kan forældre være sikre på, at børn får ordentlig støtte i hverdagens aktiviteter.

Befado hjemmesko lavet af højkvalitets stof er både slidstærke og nemme at rengøre – hvilket absolut gør livet lettere for forældre, der gerne vil passe på hygiejnen og æstetikken i deres børns sko.

Velcro er en gennemprøvet og populær løsning blandt de yngste brugere. De giver dig mulighed for selv at tage dine sko på og af, hvilket markant påvirker børns udvikling af selvstændighedsevner. Derudover gør velcro det muligt at tilpasse fodtøjet præcist til foden og dermed øge brugskomforten.

560X150 modellen fra Befado er dedikeret til drenge, hvilket afspejles i produktets farver og design. Den blå farve er en klassiker, der aldrig går af mode og vil se godt ud i en børnegarderobe.

Produktets vægt inklusive den individuelle emballage er kun 0,4 kg, hvilket beviser tøflernes lethed - denne egenskab er vigtig ud fra et lille barns komfort, når de har det på.

For at opsummere er Befado børnefodtøj 560X150 blå et klogt valg for enhver forælder, der værdsætter produkter med høj funktionalitet, sikkerhed og kvalitet. Takket være dem vil ethvert barns fod blive støttet og behageligt ved hvert skridt.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|