Det polske firma Edeo med en lang tradition, for hver sæson måles med præsentationen af fremragende fodtøjskollektioner. Kvinders pumper, som vi finder i en bred vifte, er præget af et unikt udseende og frem for alt den komfort, som kvinder vil støde på, når de første har sat på deres fødder.

 

"Elegant mangfoldighed i en smuk udgave"

 

Edeopumper er kendetegnet ved det unikke håndværk, hvilket er tydeligt i enhver detalje.

 

Materialet til fremstilling af forskellige udskæringer er højkvalitets naturlige læder. Vi kan vælge den i form af ruskind eller helt malet eller præsentere en naturlig tekstur. Dette gør hvert par pumper har noget unikt, der gør hele silhuetten vundet.

 

I bredden finder du pendulkørsler på:

- post

- en pin,

- kiler.

 

Deres forskellige højder giver dig mulighed for at justere hælen til individuelle præferencer.

 

Bløde indlægssåler og ikke undertrykker indersiden af skoen - disse funktioner vil påvirke komforten ved iført i enhver situation.

 

"Usædvanlig finish og opmærksomhed på detaljer"

 

Fra en bred vifte af modeller kan vi finde sådanne pumper, der har udsatte hæle og tæer eller er indbygget og har en rem til fastgørelse.

 

Fascaler med interessant grafik på overkroge eller hæle er unikke. Sådanne elementer vil skille sig ud og tillade oprettelsen af meget originale stileringer.

 

Vi finder også ikoniske og enkle sortpumper, der matcher alt og mønstre med kontrasterende farver eller med dekorative elementer som: bue, knap, spænde.

 

"Multifunktionalitet og bekvemmelighed i en"

 

Edeo pumper, der er skræddersyet til dine egne forventninger, giver dig mulighed for at føle dig trygge i hundrede procent. Ekstraordinære ben efter deres fundament vil gøre hele silhuetten ser meget feminin ud. At vælge det rigtige udstyr til typen af sko bliver lettere.

 

Hvad gør skyttelbusserne fremragende er simpelthen bekvemmelighed. Selv lange timer på hælen vil være behagelige og benene vil hvile i enhver situation.