De smukkeste First Communion sko


Hver mor drømmer om at få sit barn til at se smukt og elegant ud under den første nadverfest. Søndage i maj kan du beundre de smukt klædte børn samlet foran kirkerne - piger iklædt hvide kjoler med kranse vævet ind i håret og drenge i dragter. Vi rådgiver om, hvilke sko der vil være de bedste for barnet til den første nadver.

Hvordan skal kommunionssko være?

Det par, som vi planlægger at tage barnet på til den første nadver, skal frem for alt være behageligt. Han kan ikke skade og gnide sine fødder. Vores lille bliver nødt til at blive i den i flere timer! Sko skal matche stil og snit til den type tøj. For alb, lad os vælge et beskedent par i skyggen af ​​kappen. Hvis vi klæder barnet i en kjole eller et jakkesæt, kan vi vælge mere dekorative sko. Hvad mere er værd at overveje? Selvfølgelig vores barns præferencer. Hvis skoene ikke er til din smag, er chancerne stor for, at det at slutte med at græde til at gå i kirke på nadver vil ende med at græde.

Vi vælger pigesko til den første nadver

Butikkerne tilbyder et stort udvalg af First Communion sko til piger. Traditionelle snehvide tøfler er de mest populære. Mikropumper kan være almindelige eller dekoreret med sløjfer, cubic zirconia og striber. Hvad er oftest genstand for piges suk? Hæl! Husk, at sko kan være lave, men selv en 1 centimeter hæl vil være en kilde til stolthed for vores barn. Traditionelt pigefodtøj har en platform og spændelukning. Den lille elegante dame vil helt sikkert kunne lide det. Hvide ballerinaer er også på mode - denne type fodtøj anbefales for komforten. Desuden kan den senere bruges til sommerkjoler. At købe First Communion sko kan være en ægte oplevelse for en pige! For mange unge damer er dette det første voksne par. Derfor beslutter forældre oftest at vælge en elegant model, som datteren kunne lide. Husk at roligt nærme dig søgningen efter disse eneste sko. En god løsning kan være at afgive en ordre i KeeShoes onlinebutik. Herhjemme vil der være tid nok til at prøve det valgte par og se, om det passer til kjolen. Husk at matche det hvide outfit med sko i samme nuance. Kombinationen af ​​snehvidt stof med ecru-farvede pumper får tæerne til at se beskidte ud eller simpelthen gamle.

Hvilke sko vil være bedst for drengen?

Elegante kommunionssko til drenge

At vælge sko til en dreng er lidt mindre kompliceret end for en pige. En lille herre kan bære et traditionelt formelt par til denne fest. Bindede sorte sko vil passe godt til et mørkt jakkesæt. Vi kan vælge et mat par, der ligner voksne sko, eller skinnende laksko. Inden vi træffer en beslutning, lad os bede vores søn om hans mening for at få ham til at føle sig godt tilpas under hele ceremonien. Vi kan løsne den oprindelige karakter af hele outfittet lidt ved at vælge en farverig sløjfe og snørebånd, der matcher jakkesættet. Inden vi beslutter os for at købe, lad os også tænke på hvilken type materiale, som skoene vil blive lavet af. Leder vi efter et par lavet af naturligt eller syntetisk læder? Husk, at den 10-åriges fod stadig vokser meget hurtigt, og skoene, der er købt til den første nadver efter et par måneder, kan allerede være for små.

Der er mange stilarter af First Communion sko til drenge og piger. Lad os vælge dem, der er behagelige, matcher tøjet, og som vores barn bedst kan lide.