Efterårsrengøring! Hvilke sko skal du have i din garderobe?

Sommeren kommer langsomt til ende, så det er værd at blive klar til den kommende sæson. Selvom september forkaster vejret og lader dig glemme faldet, bliver oktober meget køligere. Det forbliver ikke, så intet andet end at se igennem din garderobe og se, hvad vi savner til efterårssæsonen.

 

Vi anbefaler at starte anmeldelsen fra garderobeskabet med skoene, fordi de er grundlaget for de køligere dage. Det er værd at snakke med dem, og dermed gøre plads til nye par. Sko kan sorteres ikke kun med hensyn til om de stadig er egnet til at gå, men også fordi de er fashionable i denne sæson. Hvis du kan lide at følge trenderne, vil vi hjælpe dig med de mest interessante trends for efteråret 2016.

Animal temaer

Princi inspireret af dyrenes verden eller leopard, pletter i mange årstider har en uvældet position blandt modetrends. Takket være Kenzo-kollektionen til efterår-vinter 2016/2017 sæsonen, kom en farverig zebra til gruppen. Sko inspireret af dette motiv kan findes her:

Kvinderpumper Big Star 27452 grå / guld

metalindhold

Sko denne sæson skal tiltrække opmærksomhed! Glitter, palæer og metallisk maling er et tegn på, at disco-trenden kommer tilbage til fordel. Det passer ikke kun for fahionister, men også for kvinder, der undgår ekstravagance i deres stileringer. De fungerer godt i kombination med klassiske, mørke bukser og en hvid skjorte. Nedenfor finder du sko, der vil inspirere dig:

Angello 715 ballerinaer

Hvis imidlertid en sådan flash er for meget for dig, sætter du en mere delikat version af denne tendens:

Pumper på Szpotka Złote Espinto 456/72

70 år.

Selv om det er 90'erne, der er tilbage til fordel for de seneste samlinger af designere fra hele verden, er 1970'erne det bedste i skofremstillingssamlinger. Rundetåle, brede hæle, platforme ... Disse er blot nogle af de trends, der ikke vil appellere til alle. Måske vil de følgende forslag gå til dit hjerte?

Edeo 2119 sort hæl sko sort

Næsespidser

Mode til 70'erne og runde tærne udelukker ikke en anden, lige så fashionabel trend. Nemlig - sko med spidse tæer. Selv om mange af jer kan virke ubehagelige, er de meget mere feminine at bære end modeller med runde tæer. Det er bedst at starte med en delikat spike, som i billederne:

High heel sko på Cobalt Espinto 456

Høje støvler

Trenden har været konstant på toppen i flere år. Stjerner vælger endda høje støvler i stedet for bukser. Vi er ikke fans af denne løsning, men sådanne høje støvler passer perfekt til luftige kjoler og shorts. I dette tilfælde vil tætsluttende støvler som dem nedenfor fungere bedst:

Caprice 25540 stretch kvinders støvler sort

Hvis vejret imidlertid ikke er bedre, skal du sætte en lidt bredere øvre og klæde dem op til bukserne. Kvinder Badura sko er ideelle til dette, som vist på billedet nedenfor:

Støvler guld Badura 9097 sort dekoration

Vi håber, at vores korte gennemgang af tendenser vil hjælpe dig i den mellemsæsonmæssige gennemgang af garderobeskabet. Hvilke af de ovennævnte tendenser har stjålet dine hjerter og vil supplere dit garderobe? Eller måske er et af disse forslag allerede i din garderobe?