Hvem passer musketererne til, og hvilken model skal man vælge? Find svarene på ofte stillede spørgsmål


Om efteråret og vinteren vælger mange kvinder musketerer. Denne række af støvler, der når over knæet, kan tilføje en ekstraordinær accent til enhver styling. Tænker du på, om du skal bære musketerer i din alder? Eller måske vil du lære gennemprøvede tricks, der får dig til altid at se slank og velskabt ud i dem? Du er på det rigtige sted!

Hvad er musketererne?

Over-knæ-støvler er sko til en kold periode, som mange kvinder kan lide at vælge i efteråret og vinteren. Takket være den lange overdel, der når mindst under knæet, giver musketererne den nødvendige varme på dette tidspunkt.

Musketerstøvler kan variere i udførelse. De kan være lavet af en række forskellige materialer. De mest populære er modeller lavet af naturligt og økologisk læder og ruskind. Syntetiske materialer såsom latex eller vinyl kan også bruges til at fremstille dem. Disse anses dog for at være mere vulgære og bestemt sjældnere valgt.

Musketerstøvler kan være med lynlås eller trækkes på. I det første tilfælde er det en meget nemmere opgave at sætte dem på. Desuden er der modeller med flad hæl, platform, stiletto eller stolpe.

Hvem passer musketererne til, og hvad skal man have dem på?

Tænker du på, om du skal bære musketerer i din alder? Svaret på dette spørgsmål er enkelt: selvfølgelig er det det! Over-the-knee støvler er ikke forbeholdt nogen aldersgruppe og kan bruges af alle kvinder, der har lyst. Vi foreslår, hvem der vil se bedst ud i dem.

Over-the-knee-støvler er et godt øje til kvinder med afbalancerede proportioner. Slanke, relativt lange ben vil altid se godt ud i dem. Hvis din er lidt kortere og tungere, behøver du ikke give op på dem! Alt du skal gøre er at vælge den rigtige skolængde og style den godt. 

Vælg en model, der er lige over knæet, og en kjole eller nederdel, der er kort nok til at vise en del af benet. Alt du skal gøre er at afsløre en centimeter eller to af huden og undgå den overvældende effekt. Se hvor nemt det er? Hvis du godt kan lide at se stilren ud, og vil du gerne have, at stylingen passer til for eksempel kontoret, så opsæt en kort rullekrave nederdel til lange ærmer eller en skjorte med knapper højt. 

Du kan bære de knæhøje støvler ikke kun med nederdele og kjoler, men også med bukser eller leggings. Vælg hudtætte modeller og sæt dem sammen med en skjorte, sweater eller top og en moderigtig blazer. På denne måde opnår du WOW-effekten! 

Brug balanceprincippet, når du bærer støvler over knæet. De ser godt ud med stramme modeller overstørrelse'disse beklædningsgenstande, og mere tilpasset til de løsere.

Er musketererne udfordrende?

Over-the-knee støvler er ikke provokerende fodtøj, der kun er forbeholdt damer med let moral. Faktisk var knæhøje støvler tidligere forbundet med prostituerede. Ekstremt høje og lange støvler af latex blev deres egenskab allerede i 60'erne. De nuværende tilgængelige modeller er dog så afdæmpede, at de ikke ser vulgære ud.

Hvis du vil sikre dig, at du ikke ser lige så dragende ud som Julia Roberts i Pretty Woman, så gå efter en ruskindsmodel med en flad hæl eller en lav post. Sæt den op med leggings eller type bukser skinny jeans og favorit, overstørrelse'med den sweater.

Hvorfor er det værd at købe musketerer?

Musketerstøvler på catwalken dukkede op i 2001, da den italienske modedesigner Roberto Cavalli brugte dem i stor skala i sin efterårskollektion. Dette inspirerede verdensberømte designere som Karl Lagerfeld, Burberry og Louis Vuitton.

Siden da har musketererne vundet hjerterne hos mange kvinder, der er opmærksomme på de nyeste trends, og de får flere og flere fans hvert år. Dette burde ikke komme som nogen overraskelse for nogen. Vi kender mange grunde til, hvorfor du bør have dem. 

Over-the-knee støvler er blevet et ikonisk fodtøj, der kombinerer moderne elementer designmed en værdsat klassiker. Knæstøvler har været på mode i mange år, og intet tyder på, at det vil ændre sig.

Lårhøje støvler kan uden tvivl tilføje sexappeal til enhver styling. Afdæmpede, minimalistiske modeller er så praktiske, at de matcher næsten alt, og de mere sofistikerede - de er en interessant accent til helheden outfit.

En anden fordel ved musketerer er, at de – korrekt justeret – kan balancere figurens proportioner og få dine ben til at virke ublu lange. Tjek hvilke modeller du skal vælge for at opnå denne effekt.

Hvilke modeller af musketerer vil visuelt forlænge benene?

Hvis du vil have dine ben til at se længere og velformede ud, skal du vælge en model med hæl eller et mere behageligt indlæg. Skygge over-knæet støvler nøgen De er perfekte til åbne ben, og de sorte - til sorte, tynde tights eller leggings i denne farve.

Hvis du er en lav kvinde, så undgå meget lange musketerer. De, der når op over midten af ​​låret, kan gøre din figur optisk kortere. Vælg modeller, der ender lige over knæet.

Har du fede kalve? Vælg slip-on støvler med elastisk indlæg og en forholdsvis bred overdel i overdelen. På denne måde undgår du en grim fold og opnår en æstetisk se

Ser du, musketerer behøver ikke at se trodsige og vulgære ud. Det bedste af det hele er, at der ikke er nogen begrænsninger for at bære dem. Det er nok at vælge det rigtige par, og du kan nyde et fantastisk slutresultat.