Hvilke sko passer godt til en sommerkjole? Vi rådgiver!


Temperaturstigningen og lange, solrige dage betyder, at vi gerne bytter tykke trøjer og jeans til luftige, behagelige sommerkjoler. Takket være dem kan vi nemt vise værdierne i vores figur og nyde lethed og ekstraordinær komfort. Hvilke sko skal jeg vælge til en sommerkjole? Se vores inspirationer.

Farven på sko til en sommerkjole - en neutral nuance eller kontrast

Når du vælger farven på dine sko, skal du huske en vigtig regel - kombiner ikke varme og kolde farver.

Kødfarver, dvs. nøgen eller beigeder er tættest på din hudtone. Lette sko er perfekte som tilføjelse til mini- og midikjoler, fordi deres sarte udseende ikke kun vil passe perfekt til stylingen, men også gøre dine ben slanke og optisk længere

En anden universel farve, som du helt sikkert kan bære til enhver lejlighed, er farve sortsom tilføjer stil og elegance til selv de mest sofistikerede og prangende stiliseringer. Sorte høje hæle eller sandaler vil helt sikkert se smukke ud, når de bæres med en kjole i maxi- eller boho -stil.

Hvis du ikke er bange for risiko og kan lide ikke-oplagte kombinationer, skal du vælge en kontrast. Vær ikke bange for at kombinere dristige farver som rød og grøn eller gul og indigo! Du skal dog huske, at intense nuancer ikke passer til enhver styling, så det er bestemt ikke en god idé, når det kommer til valg af hverdagssko.

Maksimal bekvemmelighed

Hvis du værdsætter komfort, leder du efter en behagelig kombination, der er velegnet til lange gåture eller en doven eftermiddag tilbragt udenfor, du kan bære dine yndlingssneakers med din sommerkjole.

Sneakers til sommerkjoler er en trend, der får flere og flere fans. Sportssko vil skabe et behageligt look i en afslappet stil, men kan også bryde de gældende regler og skabe en ikke-oplagt kombination med en elegant, romantisk kjole. Sarte, sneakers i stof er helt sikkert et glimrende valg, både til monterede og blussede, lange og korte, såvel som flerfarvede kjoler. I dette tilfælde er du kun begrænset af din fantasi!

De kan også være en interessant kombination sneakers. Disse temmelig massive sko i en betydelig højde vil fungere godt med kjoler med et løst, luftigt snit med dikkedarer. Denne kombination vil give ekstraordinær lethed og friskhed. Du kan vælge både lyse nuancer af sko, men også lidt pastel nuancer, der let matcher din styling.

Sandaler til en sommerkjole

Sandaler såvel som klassiske ballerinaer eller espadriller kan med succes matches med luftige, sommerkjoler, både korte og blussede, såvel som længere.

Til maxikjoler er det værd at vælge romaner med en lidt højere sål. En lang kjole med en sart spalte vil smukt understrege den interessante binding af dine sko.

Det er også værd at overveje højhælede sandaler, som er perfekte til hverdagsudflugter såvel som mere formelle udflugter. Høje hæle i kombination med en sommerkjole vil perfekt slanke din figur og få dine ben til at virke meget længere. Du kan bære dem begge med blomstermodeller i boho -stil, korte og monterede mini, men også med lange modeller, der når jorden.

Høje hæle til en sommerkjole

Det er helt sikkert den mest klassiske fodtøjsform, der vil fungere med enhver styling. Høje hæle anbefales især til midi og ¾ kjoler, som er de mest krævende og problematiske. Dette snit, der er forkert matchet figuren eller kombineret med upassende fodtøj, kan visuelt forkorte benene betydeligt, hvilket får silhuetten til at se mindre gunstig ud. De høje hæle balancerer perfekt proportionerne og giver stylingen nåde og lethed.

Cowboystøvler til en sommerkjole? Selvfølgelig!

Cowboystøvler kombineret med en sommerkjole er blevet mere og mere populære i de seneste sæsoner. Massivt fodtøj suppleres interessant med blomster, luftige kjoler med masser af dikkedarer. Sko med en V-formet overdel får dine ben til at se slankere ud.

Kombinationen af ​​en løsere, sart kjole med stærkt accentuerede og synlige sko er et forslag til folk, der elsker at skille sig ud og ikke er bange for andres meninger. Sådan styling vil bestemt ikke gå ubemærket hen!

Sommeren er en tid med eksperimenter, forskellige mønstre, intense farver og usædvanlige kombinationer. Uanset den anledning, du forbereder din stilisering til, skal du vælge det rigtige tilbehør, der hjælper med at skabe en harmonisk helhed. Sko er et særligt vigtigt tilbehør - de skal ikke kun være behagelige. En korrekt monteret model vil helt sikkert berige dit sommeroutfit og få dig til at føle dig ekstremt sikker! Vores guide vil helt sikkert hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.