Hvilke sko passer til sorte bukser? Vi rådgiver!


Selvom sort er en af ​​de mindst problematiske farver i styling, har mange mennesker et problem med at vælge det rigtige fodtøj i denne nuance. Farven på skoene kan variere afhængigt af lejligheden. Det afhænger også af nuancerne af andre beklædningsgenstande. Vi foreslår, hvilke sko du skal vælge med sorte bukser for at få selvtillid og se guddommelig ud.

Vælg dine sko til lejligheden

Kvinder elsker sorte bukser. Du kan bære dem på kontoret, på en date og for at møde venner. Uanset omstændighederne er det værd at huske at matche bukserne med skoene. Fladhælede sko vil være de mest behagelige til hverdagsbrug. De mest populære er mokkasiner eller ballerinaer. Hvis du skal på kontoret eller på date, så sæt sorte bukser med høje støvler. Match deres farve med resten af ​​din garderobe eller håndtaske. Husk at vælge de rigtige smykker.

Også i enhver mands garderobe er der plads til et par sorte bukser! Afhængigt af lejligheden kan du bære sorte jeans eller jakkesætsbukser. Du må under ingen omstændigheder glemme, at typen af ​​sko i høj grad afhænger af, om du vil se og føle dig godt tilpas, eller om du foretrækker at charmere med elegance.

I tilfælde af den første af disse to muligheder, har du en masse plads at vise frem. Hvis du foretrækker en rockstil, vil sorte jeans se godt ud i kombination med klassiske sneakers eller støvler. Glem ikke bikerjakken i læder og de stilfulde armbånd. Hvis du foretrækker at klæde dig i sport, så vælg sneakers eller sneakers. Match helheden med en løs T-shirt med print og en sweatshirt i din yndlingsnuance.

Det eneste rigtige valg til sorte formelle bukser er sko. Vi vil måske overraske dig, men de behøver ikke at være sorte! Marineblå eller brun vil fungere lige så godt. Grå, mørk lilla eller hvide sko vil også være et godt valg. Undgå beige, grønne, røde eller orange sko. Sådan en kombination modsiger bestemt elegance! Glem ikke et monteret bælte, der får stylingen til at se konsistent og harmonisk ud.

Et perfekt supplement til chinos vil være både sneakers og formelle sko. Skal du på en afslappet date eller en tur rundt i byen, så vælg mere behageligt fodtøj. Til større lejligheder skal du sørge for at vælge mere elegante modeller. På denne måde vil du vise, at du kender stilen!

Match dine sko med resten af ​​din garderobe

Sko skal matche andre tøj. Ved at tage sorte bukser på, har du en lang række muligheder i denne henseende. 

Grå, sorte eller hvide sko er perfekte til en grå top. Denne farve er så universel, at den passer til alle skofarver. Det samme er tilfældet med hvid, marineblå eller sort. En meget moderigtig kombination i år er kombinationen af ​​sort med beige. Du kan matche sorte, beige og endda hvide sko til dette outfit. Generelt kan dine sko være et par toner lysere eller mørkere end toppen.

Hvis du kan lide at tiltrække opmærksomhed og ikke er bange for at eksperimentere, skal du vælge neonfarver af sko. På denne måde vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden og gøre det umuligt at tage øjnene fra dig! Pas dog på ikke at overdrive det. For sådanne dristige nuancer af sko vil dæmpede elementer af tøj fungere godt. Kombiner de sorte bukser med en sort langærmet bluse eller en sort, behagelig bluse. Neon høje hæle er også gode til kvinder. Match dem med sorte skinny bukser og en sort løs skjorte. Glem ikke den intense nuance af læbestift eller negle!

Lær gennemprøvede tricks!

Er dine ben massive og uforholdsmæssigt korte? Undgå at kombinere sorte bukser med hvide sneakers. Så høj kontrast kan få dine ben til at se meget værre ud, end de i virkeligheden er. Heldigvis kender vi gennemprøvede tricks, der vil få dig til at genvinde din selvtillid! 

Hvis du visuelt vil forlænge dine ben, skal du vælge nøgne højhælede sko. Hvis du ikke lige nu har et par beige høje hæle, så vælg sort. Husk dog at have tynde, sorte strømpebukser eller sokker af dette materiale på under bukserne. Om vinteren skal du vælge sorte over-knee-støvler på stolpen. Effekten af ​​ben til himlen er garanteret! 

Hvis du foretrækker indendørssko, så gå efter sorte ankelstøvler. I kombination med sorte bukser vil du få dine ben til at virke meget længere og slankere.

Pas på detaljerne

Kvinder kan med succes vælge sko, der matcher pungens skygge. At vælge en beige læderhåndtaske - beige lædersko vil vise sig at være et ydre øje, uanset om de er flade eller høje hæle. Match en ruskindshåndtaske i pastelfarver med ruskindssko. Mokkasiner lavet af dette materiale vil fungere godt. Men hvis du vil give din stilisering en original tekstur, skal du ikke bruge de samme materialer. 

Mænd bør være særligt opmærksomme på sokker matchet med sorte bukser, især hvis de vælger bukser, der åbner anklen. Grundlæggende er der to løsninger - upåfaldende og mere vovet. I det første tilfælde skal du tage sorte eller kraftigt skåret sokker på. Hvis du kan lide at lege med mode, så vælg mønstrede sokker med et sjovt print. 

Som du kan se, er valget af sko med sorte bukser praktisk talt ubegrænset. Ved at følge vores regler er du sikker på at se godt ud uanset anledningen.