Hvilke sko til et bryllup om vinteren?


Vinteren er ikke den mest populære sæson for at blive gift. Ikke desto mindre beslutter nogle par på grund af den hurtige deadline, lavere pris eller bare præferencer at blive gift i vintersæsonen. Så opstår spørgsmålet blandt gæsterne - hvilke sko til et bryllup om vinteren? Skal du skifte sko? Eller måske kan jeg gøre det i pumper eller brogues? Vi fjerner enhver tvivl og rådgiver om, hvilken model der er værd at vælge!

Sko til et bryllup om vinteren - vælg komfort og funktionalitet

Vejrforholdene i Polen om vinteren varierer. Fra temperaturer under 10 grader, når solen blinker, regner det og vinden blæser til virkelig frostige dage, hvor termometre er langt under 0 grader og vejene er dækket af sne. Valget af fodtøj bør derfor tilpasses det rådende vejr. Skoene skal være varme og behagelige, og de skal også give tilstrækkelig stabilitet - også når der kan være et lag frost på vejen. Derfor anbefaler vi, at du vælger vintersko i god kvalitet i løbet af ceremonien og overfører til bryllupssalen. Blandt dem, selvfølgelig damestøvler og mænds Chelsea støvler. Damer kan også lide dem støvletter - f.eks. på en hæl, en stolpe eller en kilehæl.

Når du vælger skure til et bryllup om vinteren, er det værd at overveje flere elementer:

  • Vælg den rigtige størrelse, men husk at skoene ikke må knibe dig eller knibe dig;
  • Damer bør vælge sko med en stabil hæl - fx på en stolpe i stedet for en høj hæl;
  • Vi anbefaler, at du sørger for, at den valgte model sko ikke bliver våd, fordi vintervejret kan overraske dig;
  • Sko med en tyk sål vil være de bedste - det vil isolere benet fra jorden og garantere termisk komfort.

Husk også på, at når bryllupsceremonien er slut, vil gæsterne blive inviteret til bryllupssalen, hvor temperaturen vil være helt anderledes. Det er derfor vigtigt at have skiftet sko - lette, behagelige og perfekte til dans. Herrer burde have i ærmet skoog damerne er favoritter shuttles hvis ballerinaer. Vi foreslår, hvilke modeller af sko, der er ideelle til et vinterbryllup, der er på toppen!

Hvilke sko skal man have på ceremonien?

Bryllupsceremonien afholdes normalt i en kirke eller på registreringsstedet, sjældnere på det sted, hvor vielsen finder sted. Derfor er det værd at tage højde for det faktum, at du bliver nødt til at rejse mellem forskellige steder og tage hensyn til de herskende vejrforhold. Derfor vil varme sko med højere overdel fungere godt.

Vores forslag til kvinder:

  • Over knæet over knæet er et hit de seneste år, hvilket er ekstremt feminint og sexet. Disse typer sko harmonerer perfekt med kjoler og garanterer samtidig termisk komfort. Der findes modeller med hæle - f.eks. sorte høje hæleog flad - f.eks. N / M sort ruskind isolerede støvler.
  • Strømper med høj hæl - denne model er værdsat af kvinder, der kan lide usædvanlige, men meget praktiske og feminine løsninger. Blandt disse typer forslag grå sokestøvler på en hæl LL-103p Grå.
  • Højhælede støvler - kortere end støvler, de er stadig gode til bryllupsceremonier. Et af de mest fashionable forslag er f.eks. Røde højhælede støvler NS039P Rødsom du også finder i andre farveversioner.

Vores forslag til mænd:

  • Chelsea støvler - dette er utvivlsomt en af ​​de hyppigst valgte muligheder for mænd til denne type lejlighed. Støvler, der når anklerne, beskytter perfekt mod kulden og matcher samtidig den elegante styling. Eksempler på denne type sko er Sortbundet Pilpol 6030 støvler.
  • Sko - denne type fodtøj vælges oftest af mænd både til ceremonien og til en bryllupsfest. Et produkt af god kvalitet bør bestå eksamen under alle forhold - f.eks. elegante marineblå sko.

Sko til et bryllup om vinteren - en model perfekt til sjov

Når du har gjort din vej fra ceremonien til bryllupsfesten, kan du skifte til lettere sko. Takket være dette vil du ikke svede dit ben, og du vil have det sjovt på dansegulvet indtil daggry.

Vores vinterbryllupssko til kvinder:

Sko til et vinterbryllup til mænd:

Et bryllup om vinteren giver mange stylingsmuligheder. Vi opfordrer dig til at gøre dig bekendt med tilbuddet i KeeShoes -butikken - vi er overbeviste om, at du finder en model, der opfylder dine behov! Vi ønsker dig succesfuld shopping og rigtig sjovt indtil daggry!