Hvilke sko til et efterårsbryllup?


Guldpolsk efterår - den let dæmpede sol, de gyldne blade af blade og stadig relativt høje temperaturer gør september og oktober til de måneder, hvor unge par beslutter sig for at love at elske hinanden indtil deres død. Nogle gange fejler vejret dog, så bryllupsgæster spekulerer på, hvilket outfit de skal forberede sig på denne dag. Vi foreslår, hvilke sko til et efterårsbryllup, der vil være de bedste!

En måned er vigtig

Efteråret er en sæson af året, der er ekstremt forskelligartet i forhold til vejrforholdene. Varme dage, der stadig minder om sommer og helligdage, veksler med regnfulde og blæsende dage. Et sammenbrud opstår oftest i oktober eller november, hvor vi begynder at tænke mere og mere over den kommende vinter. Det er derfor, når du beslutter dig for valget af garderobe til et bryllup, bør du tage højde for den måned, hvor ceremonien skal finde sted.

  • I september kan du trygt forudsige, at vejret med hensyn til temperatur vil være tilfredsstillende - oftest er det over 15 grader, og nedbør er ikke hyppig. Det er meget mere sandsynligt, at der vil være sol på en lidt overskyet himmel med vindstød af sommervind. Det er derfor optimalt at vælge behageligt fodtøj, der vil give luftighed og komfort til fødderne. Så vi anbefaler damer sandaler og shuttles. For mænd er de acceptable mokasiner og traditionel sko.
  • Oktober kan være meget foranderlig. Det kan være solrigt og behageligt, men lige så godt regn og blæsende. Så lad os tage sko på til et efterårsbryllup, der vil beskytte foden lidt mere end lette sandaler. Så høje hæle, pumps og lave sko vil fungere godt. Herrer bør vælge klassikerne og vælge læder slip-on eller bundne sko.
  • November er en måned, hvor vi tænker mere og mere på sne, frost og slæde. Det kan dog være anderledes - der kan være frost og nedbør, men også temperaturen over 10 grader og solen kan være fuld. Så lad os forberede os på forskellige omstændigheder og kontrollere vejrudsigterne. En god beslutning vil f.eks. højhælede ankelstøvlersom til sidst bliver til pins eller ballerinaer allerede i rummet. For mænd anbefaler vi stadig klassikerne - sko er altid en god beslutning!

Sko til et efterårsbryllup - komfort frem for alt

Uanset årstid skal outfit til brylluppet være behageligt. Dette gælder primært sko, hvor du vil bruge lange timer. Oftest begynder fejringen tidligt på eftermiddagen - omkring 14 og slutter tidligt om morgenen. Du skal føle dig godt tilpas med sko i så mange timer. Der er ikke tale om tryk, slid eller mangel på stabilisering. Derfor anbefaler vi ikke at vælge uprøvede sko - bestil din model og lav en generalprøve. Fester med venner, en date, en gåtur eller hjemmedans skal sikre, at dine sko gør tricket til en fest hele natten.

De fleste damer kan ikke forestille sig sådan en begivenhed uden høje hæle. Når du vælger en model til dig selv, skal du dog være opmærksom på nålens højde, der er tilpasset dine evner. Damer, der tilbringer et par timer i høje hæle til daglig eller går på dates eller møder med venner hver weekend, har råd til en højere mulighed - f.eks. sorte ruskind platform hæle eller sorte åbne pumper på stolpen. For kvinder, der ikke bærer dem på daglig basis, anbefaler vi lavere og mere stabile varianter - fx på en stolpe eller kilehæl, som f.eks. sorte kilehælpumper i ruskind eller Nio Nio klassiske røde pumps.

Medbring ekstra sko til et bryllup i efteråret

På grund af det faktum, at du vil bruge mange timer i sko, er det altid værd at have en ekstra model til en forklædning. Dette gælder både kvinder, der ønsker at skifte høje støvler til fordel for lave, komfortable varianter - fx ballerinaer, mocassiner eller endda flip -flops, såvel som mænd. Herrer kan med succes skifte sko til flere sportsgrene - f.eks. Sneakers eller mocassiner. Selvfølgelig er udseende og et elegant, pænt udseende vigtigt. Ingen vil dog bebrejde dig, når du efter den officielle del, når det er tid til sjov, bærer behagelige sko. Desuden indeholder vores butiks tilbud stilfulde varianter, der matcher perfekt selv med et elegant jakkesæt - f.eks. herres klassikere hvide sko Converse Chuck Taylor All Star hvis damer pink mokasiner damer champagne. For brudeparret og andre arrangører, f.eks. Forældre, vidner, er det vigtigste, at alle skal føle sig godt tilpas og huske brylluppet bedst muligt. Så i stedet for at stikke plastre på dine fødder de næste par dage eller trække dig fra dans på dansegulvet, skaff dig behagelige sko og et ekstra par til en forklædning! Vi er overbeviste om, at det vil være den rigtige beslutning!

Vi håber, at vi hjalp dig med at beslutte, hvilke sko til et efterårsbryllup, der er værd at vælge. Sørg for at lære tilbuddet i vores butik at kende, hvor vi giver kunderne mange modeller, der er perfekte til sådan en lejlighed - til kvinder, mænd og børn. God shopping og rigtig sjovt fra KeeShoes -teamet!