Hvordan gendannes farven på ruskindsko?


At passe på gemseskind kan virke ganske problematisk, mens stoffets falmende farve er en almindelig årsag til at fælde dine yndlingspar. Det behøver ikke at være sådan! Vi kommer til undsætning og foreslår, hvordan man gendanner den intense farve på ruskindssko, så de kan bruges i mange sæsoner.

Ruskindsko, både til mænd og kvinder, er et ekstremt populært tøj. Ruskind er et ekstremt elegant materiale, takket være det ser det godt ud, når det bæres til aften og officielle stiliseringer. På grund af sin alsidighed bruges den oftere og oftere til at lave sports- eller fritidssko, hvilket giver dem et interessant og originalt look.

Korrekt pleje og farven på ruskindssko

En nøgleregel i plejen af ​​ruskindsfodtøj er at forhindre, at farven falmer. Så hvad er værd at huske under daglig pleje for at undgå udseendet af en defekt?

 • Børst ruskind regelmæssigt med en specialdesignet børste med bløde børster, som giver dig mulighed for at få et meget bedre udseende af fodtøjet.

 • Fjern snavs så hurtigt som muligt, så det ikke trænger for meget ind i materialets struktur. Hurtig reaktion på snavs giver dig mulighed for at undgå behovet for at investere i specielle præparater beregnet til professionel rengøring af ruskindsko.

 • Husk korrekt imprægnering og en solid beskyttelse af fodtøj mod ydre faktorer. Brug præparatet regelmæssigt og i overensstemmelse med instruktionerne for ikke at beskadige dine sko.

 • Udsæt ikke skoene for intens sollys. Dette kan forårsage ikke kun misfarvning af ruskindet, men også deformation af hele skoen.

 • Vask aldrig dine sko helt nedsænket eller i en vaskemaskine! En så stor mængde fugt kan påvirke ruskind negativt og føre til uoprettelig skade.

 • Prøv at undgå at få dine sko våde. Hvis de bliver våde, skal du tørre dem grundigt. Fyldning af skoene indvendigt med aviser hjælper med at bevare skoens naturlige form under tørringsprocessen.

Hvordan gendannes farven på ruskindsko? Renoveringsfaser

 • Det første og vigtigste trin i forberedelsen af ​​dine sko til renovering er deres grundige rengøring. For at gøre dette skal du bruge en blød børste eller et specielt ruskindgummibånd. Slip af med tørret snavs ved forsigtigt at gnide materialet. Denne behandling vil også forbedre børstens struktur, takket være hvilken de næste faser af arbejdet vil være mere effektive.

 • Hvis snavs er mere alvorlig, er det bedst at bruge et specielt middel designet til pleje af ruskindsko. Præparatet skal bruges i overensstemmelse med producentens anbefalinger og vælges i henhold til farve og materiale. Når du har rengjort dine sko grundigt, skal du lade dem tørre helt (undgå direkte sollys eller intens varme, da dette kan få skoene til at skæve).

 • På sådanne klargjorte sko skal du bruge en renoveringsindretning købt i en skobutik. De mest almindelige former, du kan støde på, er flydende spray eller pasta. Det er vigtigt at vælge en identisk farve på renovatoren, der matcher dit fodtøj.
  Hvis du ikke vil risikere, kan du bruge et farveløst præparat.
  Renovator genopretter ikke kun skoens originale farve, men forbedrer også børsternes tilstand og beskytter ruskind mod ydre faktorer som fugt eller mudder.

 • Efter at præparatet er tørret grundigt, skal du forsigtigt kæmme ruskindens hår endnu en gang for at forhindre, at det stikker grimt og genopretter skoens naturlige udseende. Sprøjt til sidst hele overfladen med en særlig imprægnering, der bevarer de opnåede effekter og giver dig mulighed for bedre at beskytte skoen mod uønsket skade eller snavs.

En sådan renovering vil effektivt genoprette farven på ruskindssko, takket være det vil du nyde skoene intense farve og smukke udseende meget længere!