Hvordan ser man feminin ud i støvler?


Tungt, massivt fodtøj modelleret efter militære modeller, som primært er forbundet med subkulturer fokuseret på specifikke musikgenrer - rock, punk og metal. Sådan kan støvlerne beskrives i en nøddeskal. Tusinder af teenagere og voksne - mænd og kvinder over hele verden elsker sko med en karakteristisk snøring, høje læderoverdele og en solid sål. Vi foreslår, hvordan man skaber styling med støvler i hovedrollen, så deres ejere ser ud og føles feminine.

En kort historie om støvler

Ideen om sko, der holder foden meget tæt, kom fra en skadet læge Klaus Märtens. Projektet, der blev udviklet i 1945, blev hurtigt populært blandt arbejdere og uniformerede tjenester. Hvordan blev støvler, også kendt som martens, et uerstatteligt element i streetmode? Massive sko appellerede til repræsentanter for subkulturer i 90'erne - skinheads, punkere og metaller. Du kan bære dem til en koncert uden risiko for, at nogen bryder din fod under pogoen. En solid sål med skruer var nyttig under kampe, og den høje overdel var perfekt beskyttet mod regn og kulde. Næsten 20 år måtte gå, før støvlerne kun skulle stoppe med at være forbundet med oprørsk ungdom og finde et hyggeligt sted i kvinders garderober.

Støvler - moderigtigt og behageligt

Støvleentusiaster er enige - det er en fantastisk, meget holdbar og behagelig sko. Det menes, at de passer bedst til billedet af en oprørsk tomboy i en t-shirt, cargo bukser og en læderjakke. Mode gav dog støvlerne et grønt lys, og vi kan bære dem i meget feminine stilarter. For ikke at begå fejl, lad os tage et par regler til sig og huske dem, når vi opretter vores sæt.

Hvordan ser man feminin ud i støvler?

Martens kan bæres med bukser, nederdele og kjoler. Til støvler skal du vælge stramme skinny jeans, en hvid skjorte og en Ramones -jakke eller matchende bukser med bukser, uldkravehals og en blød cardigan, så ser vi helt sikkert godt ud. Hvis vi kan lide federe stiliseringer, og vi kan lide at lege med mode, er martens også velegnede til shorts - lad os kombinere dem med lange, tykkere knæsokker. Nederdelelskere kan bære kampstøvler med modeller lavet af corduroy, denim eller læder. Værdifuldt råd: nederdelen skal monteres, den kan være lige eller a-formet. Vi skaber unikke stiliseringer, hvis vi bærer en blød strikket kjole med vores støvler, gerne en oversize-model. Alle kjoler i gotisk stil med blonder og tekstildekorationer vil også se godt ud. Husk dog, at vi på denne måde kan opfattes som medlemmer af en bestemt subkultur. Traditionelle kampstøvler er sorte, men vi behøver ikke at begrænse os til denne farve! På KeeShoes hjemmeside kan du finde mår i forskellige designs og farver. Jo mere feminin skoen er, desto større er chancen for, at hele vores styling ser let og feminin ud.

Hvilke kombinationer der skal undgås - liste over forbudte tilsætningsstoffer

En kvinde i støvler det kan se moderigtigt, sexet og smukt ud. Der er meget modeinspiration på Internettet, så det er let at falde i en fælde og børste mod kitsch. Hvad er der galt med støvler? Undgå fiskestrømper og revne strømpebukser, medmindre du opretter et kostume til en festlig fest, i så fald skader det heller ikke at sprøjte dit tøj med kunstigt blod og bruge hvidt pulver. Vi bør også efterlade lange, flydende kjoler i garderoben eller kun tage dem på, når vi går til en koncert eller en rocksamling. Hvis vi vælger et outfit til et bryllup, og vi ikke er fans af høje hæle, lad os bære ballerinaer eller sandaler. Støvler og elegante cocktailkjoler går ikke hånd i hånd. Vi skal også huske, at Martens sko ikke er sports- eller sommersko, så lad os tage sneakers eller sandaler på for en romantisk gåtur i engen.

Støvler er behagelige og holdbare sko, hvor vi kan se smukke og feminine ud. Når du opretter en styling, skal du huske et par enkle regler, og sørg for at vælge et unikt par sko i vores yndlingsfarve.