Hvordan skal man passe på ruskindssko, så de ser flotte ud trods tidens gang?


Ruskindsko har i flere år nydt en uslåelig popularitet. Denne type fodtøj ser godt ud, og pænt designede dame- og herremodeller fortjener opmærksomhed. At holde damp fremstillet af dette materiale rent kræver lidt mere arbejde end med læder. Charmen ved ruskind ligger i dens smukke tekstur og blødhed, så vi skal huske om korrekt imprægnering og pleje af fodtøjet næsten efter hver brug. Vi foreslår, hvordan du lærer at passe et par ruskind, så rengøring tager lidt tid, og dine sko ser godt ud i lang tid.

Imprægnering af ruskindsko - lad os være forsigtige

Vi bør begynde at tage sig af ruskindsko lige ud af kassen. Det er bedst at imprægnere før det første slid for at beskytte det sarte materiale. Lad os bruge et specielt præparat til dette formål - lad os bede sælgeren om at vælge den rigtige agent. Imprægneringslaget er designet til at beskytte ruskindet mod vand og snavs. Husk dog, at vores elegante pumper eller bløde loafers ikke er beregnet til at køre i vandpytter!

Korrekt rengøring er grundlaget for ruskindpleje

Vi renser ruskindssko efter hvert slid. En særlig børste bruges til dette udstyret med gummitapper. Deres rolle er at fjerne snavs, de er også designet til at løfte de hår, der udgør ruskindet. Takket være dette er skoens overflade godt rengjort og forfrisket, og den hævede lur ser godt ud. Der er forskellige teknikker til fjernelse af snavs fra ruskind. Vi kan prøve at fjerne små pletter med et viskelæder, dvs. en særlig blok designet til rengøring af ruskind. En god løsning kan også være at købe en professionel pletfjerner, som vi påfører den farvede overflade med en speciel børste. Husk, at du på Internettet finder mange hjemmemetoder til effektivt at rense dine sko fra ruskind, lige fra at lægge dem i blød i vand med sæbeflag, gennem gnidning af mælk og slutte med at gnide brødskorpen. Men hvis vi vil have skoene til at bevare deres æstetiske udseende i lang tid, lad os bruge kosmetik designet til ruskindpleje og spring ikke over den obligatoriske rengøring efter hvert slid.

Et par regler for håndtering af ruskind

Tør altid våde ruskindsko væk fra varme- og solkilder - de kan ødelægge materialet og misfarve det irreversibelt. Fyld dine sko med aviser, lad dem ligge på dørmåtte og vent på, at papiret absorberer vandet. Vi kan fremskynde hele processen ved ofte at udskifte aviser. Ruskindsko, der er bejdset med mudder, er bedst at lade tørre. Enhver for tidlig handling kan gnide snavs ind i ruskindsoverfladen og skabe grimme pletter. Snavs er meget lettere at fjerne med en børste, når overfladen er tør - bare børst den forsigtigt. Husk at sætte skotræer i et ubrugt par, takket være det vil skoene holde en flot form. Moderigtigt fodtøj i ruskind, perfekt til arbejde og daglig brug, findes i butikken KeeShoes.

Sko i ruskind er behagelige og ser flotte ud, så det er værd at have mindst et moderigtigt par i din garderobe - pumps, sandaler, lave sko eller mocassiner. Korrekt pleje er nøglen, og at huske et par enkle regler vil få vores sko til at bære godt i lang tid og se godt ud på samme tid.