Hvordan vælger du efteråret 2019-trends til din stilisering?

Normalt behandles sko som en tilføjelse til stiliseringen, men denne sæson er der så mange skøre muligheder, at det er værd at prøve noget nyt. Hvis du er bange for, at denne type variation ikke er egnet til daglig brug, vil denne artikel ombestemme dig.

Mønstre og mønstre

Blandt efterårstrendene er alle slags mønstre populære, såsom leopard, houndstooth eller plaid. At forbinde dem sammen bør undgås, så det er bedre ikke at vælge kontrollerede sko med en stribet bluse. Dette betyder ikke, at du ikke kan kombinere design, men det kræver en god følelse af stil.

Det er godt råd at vælge tøj, der viser en farve lighed. Hvis du har sko i nuancer af brun, blå og rød, ser de godt ud med en kjole i en af ​​disse tre farver. 

Krydret rød

Hvis du vil genoplive dit tøj, hjælper rød dig. Ikke alle har modet til at bære hjertefarvede tøj. De matcher ofte ikke kleskoden for kontorer og skoler. Du bør bestemt prøve røde sportssko til jeans. De ser også godt ud, kombineret med hvid, marineblå og sort, især til det elegante blyant nederdel eller krøllebukser. Dit tøj kan indeholde farver som pink og orange.

Glemt grønt

Mange mennesker synes, at grønne sko ikke er meget alsidige. Jeg er helt uenig i dette, fordi det er meget let at gøre dem til det mest trendy element i din garderobe. Faktisk går grønt fodtøj godt med alt fra marineblå jeans til en klassisk dragt. Takket være denne kombination vil du skille dig ud på gaden. Til dette kan du gøre med dem farveblokerende stiliseringer, dvs. match dem med noget rødt.  

En charmerende lyserød

Du vil føle dig pigg i pulverrosa sneakers. De vil se strålende ud til outfit i bløde, lyse farver. Fodtøj i denne farve går meget godt med blå, beige, hvid og grå.

Vær ikke bange for at eksperimentere med farver, for verden er ikke kun sort / hvid. Jeg håber, at takket være mit råd vil du risikere og prøve noget nyt.