Hvordan vælger jeg sko til kjoler?

Mange damer elsker kjoler og nederdele. De giver op af bukser af mange grunde, inklusive ubehag og modetøj ifølge dem. Kjoler er en helt ny måde at vise din stil på - helt anderledes end jeans. Nogle gange er det imidlertid svært at vælge fodtøj. Og det er ikke kun velegnet, men også varmt i kolde måneder og varmt - at arbejde i otte timer på kontoret. Derfor skal sko udføre to hovedfunktioner - være komfortable og æstetisk matche den stil, vi har valgt.

Går flade sko med kjoler?

Det er meget let at vælge højhælede sko til nederdele. I et sådant tøj vil pumperne spille hovedrollen - både højere hæle og sko med ekstra fastgørelsesmidler, for eksempel omkring ankelen. Det er en god løsning til varme måneder, ligesom ... flade sko.

 

Mange kvinder mener, at fladt fodtøj absolut ikke matcher kjoler. Vi argumenterer dog for, at både ballerinaer og herrer er en sensationel løsning for høje kvinder. Eller til de damer, der ikke kan lide at gå i høje hæle. De vil matche minimalistiske eller tværtimod kjoler. De understreger sensationelt bohostilen - også i bryllupper! Tænk på, hvor mange smukke ballerinaer og sandaler med flade hæle er som smykker. De har ikke kun frynser, men fjer og perler, hvilket skaber en utrolig mosaik.

Er saftige farver matchende tonede kjoler?

De fleste af vores kjoler har dæmpede farver. Blå, måske marineblå. Hvid, beige og sort. Rolige kjoler og nederdele passer til elegante udstyr, hovedsageligt til arbejde. Og hvad nu, hvis vi tilføjer fyrig rød eller efterår, trendy sennepsfarve til disse farver? Dine pumper og høje hæle eller kiler kan være en unik dekoration. Mange mennesker ser på sko - så det er værd at vælge dem til et mellemlangt nederdel, til knæene eller lidt udenfor.

 

Det er et godt valg til sommer og forår. Smukt vejr er befordrende for så farverige variationer. Lad os gå amok i de varme måneder, uanset hvor vi tager vores kjoler på. Kun dresskoden på arbejdet kan begrænse os. Men det kan også ... omgås?

Årets kolde sæson? Det betyder ikke noget!

Men hvordan løser du det, når du pynter dig med en kjole? Hvilket fodtøj passer? Svaret er indlysende - de vil være støvler i forskellige farver, perfekte til efteråret og - dem med pels - til vinteren.

 

Klassiske løsninger er glatte og har ingen dekorationer. Læderstøvler med en højere hæl matcher formelle stilarter. For et møde eller en dato? Nederst, især hvis du skal gå - nødvendigvis med noget interessant udsmykning.

 

Støvler og deres forskellige, forskellige typer giver dig mulighed for at oprette originale modekombinationer til enhver lejlighed og sæson. Hvis du elsker kjoler, bør du investere i disse sko!