Hvordan vænner du dig til at gå i høje hæle?


Bruger du daglig komfort og går med flade sko, men en mulighed nærmer sig, når du skal undvære stiletter, kiler eller hæle? Ved du, at at gå i høje sko ikke er din styrke - du er rystet, dine ben gør ondt, og i stedet for at tænke over begivenheden drømmer du kun om at ændre dem til en mere behagelig? Læs derefter vores guide om, hvordan du vænner dig til at gå i høje hæle!

Trin et - vælg komfortable høje hæle

Høje hæle vil helt sikkert se smukke ud, men er måske ikke det bedste valg, hvis du ikke har erfaring med at gå i hæle. I stedet for lakerede og ustabile modeller skal du vælge de mest komfortable højhælede sko. Vi anbefaler, at du vælger en variant, der vil være praktisk for dig - både hvad angår højde, såvel som materiale eller design. Den bedste beslutning vil være pumper lavet af kernelæder. Denne vil passe perfekt til din fod, hvilket garanterer komfort, mens du har den på. De vil være perfekte til at starte med Espinto H sorte pumper. Men hvis du ikke kan lide deres æstetik og foretrækker en mere moderne model, kan du måske lide dem Espinto golden 889 pumper på en gul nål, og hvis lejligheden du forbereder dig på er dit bryllup - vil de være perfekte Espinto pumper hvid perle på en nål.

Trin to - øg gradvist hælhøjden

Tag ikke fat i en meget høj og tynd nål. En sådan hæl kan hurtigt afskrække dig, fordi du ikke vil føle dig selvsikker og stabil på den. Vælg i stedet en lidt lavere variant med en passende tyk hæl, og øg den derefter gradvist. De vil være de første til at bestå eksamen, f.eks. Goodin -pumper med en dekorativ rød stribesom har en blokhæl på 4 cm. Hvis du vænner dig til at gå i dem, skal du vælge en højere, f.eks. 8 cm Seastar houndstooth shuttles eller elegante sorte VINCEZA pumper med en ekstra rem, der stabiliserer anklen og holder skoen godt på benet. Når du har mestret kunsten at gå i høje hæle, kan de næste modeller være på en høj hæl - f.eks. pumps på en stilethæl marineblå ruskind.

Trin tre - øvelse gør mester

Hvis du vil vænne dig til at gå i høje hæle, da en vigtig lejlighed nærmer sig, skal du ikke lade lære at gå til senere. Vælg komfortable sko og begynd at gå rundt i huset i dem. I begyndelsen flere dusin minutter, og med tiden øges tiden og tilbagelagte afstand. Vi anbefaler at gå en tur rundt i ejendommen, iført høje hæle til arbejdet eller møde venner. Jo mere du bærer dem, desto større er chancen for, at det ikke længere er problematisk og pinligt at bære dem. Som vi nævnte tidligere, øges også hælen gradvist. Og når den begivenhed, du forbereder dig på, kommer - test dine sko, som du vil optræde i. Når du skal danse i dem hele natten eller rejse lange afstande, skal du være sikker på, at de vil bestå testen.

Trin fire - arbejd på din kropsholdning

Selvom det er yderst nyttigt at gå med hæle, er der én ting, du skal huske - at opretholde en korrekt kropsholdning er ekstremt vigtig. Slumrer du ikke hver dag? Fremragende! Desværre glemmer ofte damer, der tager højhælede sko på den korrekte kropsholdning og læner sig instinktivt fremad for at opretholde balancen. Dette ser ikke kun dårligt ud, men får også din ryg til at indtage en unaturlig position, og leddene er forkert belastet. Så når du begynder at lære at gå i hæle, skal du huske at trække ned i skulderbladene, løfte dit hoved op, stramme din abs og holde ryggen lige. Med tiden vil det blive en vane for dig at bevare denne holdning!

Trin fem - bliv ikke modløs!

At lære at gå i hæle kan afskrække dig - især hvis du ikke har brugt høje støvler før. Denne fodposition stresser læggen og tvinger dig til at bevare balancen. Men husk, at øvelse gør mester. Hvis du ikke bliver modløs, vil du vænne dig til denne holdning, og den vil være neutral for dig over tid. Jo mere træning du laver, jo mere sandsynligt er det, at gå i hæle vil komme ind i dit blod. Måske vil du om et par uger bevæge dig i høje hæle som en Hollywood -stjerne? Held og lykke!

Vi håber, at du finder vores råd effektivt. Husk at vælge komfortable sko først og fremmest - vi anbefaler at tjekke KeeShoes -butikkens tilbud. Vi er sikre på, at du finder en passende model der, der hjælper dig med at vænne dig til at gå i høje hæle!