Jodhpur støvler - Moderigtigt, efterårsløsning

Sko til kvinder i efteråret er et omstridt spørgsmål. Der er mange smukke typer og modeller, og det kan ikke utvetydigt meddeles, at denne og denne sko vil være drømmen om efteråret / vintersæsonen 2018/19. I mellemtiden skal du hurtigt beslutte dig. Kold luft bragte skyer og regn til Polen. Det kan være godt for champignonplukkere, men ikke for damer, der bare skal finde det perfekte par sko til sig selv.

Efteråret. Det virkelige efterår kom, mærke det midt i Polen og samtidig mærke det i forretningerne. På hylderne - såvel som i onlinebutikker - er der mange nye par sko på anklen, diskuteret tidligere galocher eller kosakker. Sidstnævnte er stadig for varmt til sidstnævnte. Men ikke på Jodhpur støvlerne.

Jodhpur støvler - sko med historie og ... karakter

Jodhpur støvler bør absolut være forbundet med ridestøvler. Disse komfortable fodtøj kaldes også rollingstonkami og beatlesówki - fra to populære bands, takket være deres popularitet, især i Amerika. Nu er mode ikke faldende, lige modsat. De er en ønskelig vare på hver butikshylde, også på internettet. Normalt vælger vi sko i mørke, sort eller marineblå, men i år er de typiske efterårsfarver også moderigtige. Guler, appelsiner og røde. Jodhpur støvler i disse farver vil give dig god humor og vise din mode karakter. Det er det, vi er sikre på!

Jodhpur støvler - hvordan man klæder sig?

Dette spørgsmål, selv om det er meget subjektivt, kan besvares. Vi tager dette svar og sender vores forslag til stylisering i efteråret. Hvis du køber mørke Jodhpur støvler, er det værd at blive vanvittigt med en jakke eller ... pels. Selvom Jodhpur støvler og frakke kan være en vanskelig kombination, er det værd at klæde sig. Hvorfor? Denne outfit vil give dig selvtillid og ekstravagance på hver exit. Det vil gøre dig til centrum for opmærksomhed. Også, når du bærer en maroonfarvet sko, der skinner stærkt mod baggrunden af efterårsgrå, ind i en smuk sennepskåbe. Der er mange ideer. Hver af dem er interessant og kreativ!