Kult modeller af sko af de mest populære sportsmærker


Nogle stilarter af sko, som ekko, er tilbage på mode, og nogle er aldrig engang gået af mode! Det er helt sikkert det mest almindelige fodtøj, der på grund af sin komfort har mange loyale fans rundt om i verden. Ved du, hvilken af ​​dem du skal have i din garderobe? Vi præsenterer de ikoniske modeller af sko fra de mest populære sportsmærker!

Kult modeller af Adidas sko

Det faktum, at sportssko normalt kaldes "sneakers", taler for sig selv. Dette mærke er et af de ældste og bedste i verden. I næsten hundrede år har det specialiseret sig i produktion af udstyr, kostumer og sportssko.

For det meste kultmodeller af Adidas sko er primært klassiske hvide sneakers. I 90'erne havde næsten alle et par sådanne "sneakers" derhjemme. I dag er mode fra 30 år siden vendt tilbage til fordel, så i butikker kan du finde opdaterede versioner af det lokale design, som f.eks. adidas Yung-96 M EE3682 hvide sko. Damer derimod vælger ivrigt deres farverige versioner, i lyse og / eller pastelfarver, som f.eks adidas Forest Grove W EE5847.

Variationer af den ikoniske Court -model har også været meget populære i årevis. I dag kan du finde mange interessante varianter af dette enkle snit med de karakteristiske tre striber på siden. Damer kan godt lide at bære f.eks adidas Grand Court W EE9689 hvide sko med meget fashionable holografiske skær. Herrer antager ofte f.eks adidas Vl Court 2.0 M DA9873 blå sko, perfekt matchende med jeans. Dette er en tidløs ungdomsmodel, så alle, der ønsker at fange et par år, bør helt sikkert vælge sådanne sko.

Kult modeller af Nike sko

Nike er lige så berømt et mærke i Amerika som Adidas er i Europa. I dag er det naturligvis almindeligt overalt i verden, og dets produkter kan ses på de bedste atleter inden for forskellige discipliner. I barndommen drømte mange af os om at vise os i baghaven i den nye "Najaczach". Nu kan du vælge mellem mange forskellige modeller, men nogle af dem genkender sig straks som såkaldte. klassikere.

Kult modeller af Nike sko gennem årene ændrede de kun lidt deres form. En af de mest genkendelige er Cortez -typen. Den karakteristiske kombination af hvidt, rødt, blåt og et stort mærkeslogo har erobret hele verden på én gang og går stadig ikke af mode. Den mest typiske model er som f.eks Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 hvid, men i dag kan du møde dens forskellige sorter. Damer kan vælge en lidt anden kombination af farver, f.eks. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 hvid.

Air Force -modellen med højere overdel, som er blevet efterlignet af andre mærker i årevis, er også yderst karakteristisk. Den mest typiske variant for mænd er bl.a. sko Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 sort, men der er også ofte versioner i hvidt eller en fashionabel sennepsskygge. Damer kan også købe sådan fodtøj, f.eks. sorte Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 sko. Det er en yderst behagelig, universel model, perfekt til koldere dage. Det garanterer den optimale temperatur indeni, beskytter effektivt mod vand og absorberer også perfekt underlagets tryk.

Cult modeller af New Balance sko

Det ældste af de berømte mærker inden for sportssko er det amerikanske firma New Balance. Siden 1906 har han skabt sko, der glæder sig over deres komfort og interessante design. Interessante farvekombinationer er især karakteristiske for dette firma. Gennem årene har selve mærket promoveret trends så populære, at du kan se dem på benene på tusinder af forbipasserende.

Cult modeller af New Balance sko er normalt baseret på unikke farvekombinationer. Stilen på klassiske sneakers ændrer sig lidt - den er kun lidt forbedret. I de senere år er de mest populære blandt kvinder modeller i pastelfarver, dvs. sko New Balance W WL520TLC pink og sko New Balance W GC574D5 grøn. På trods af at de er sportssko, har de stor charme. Nonchalant at matche dem med feminine eller endda elegante outfits er blevet en generelt accepteret tendens.

Herrer er især ivrige efter at vælge klassikerne. 997 har været næsten uændret i 30 år! Tendensernes tilbagevenden fra 90'erne tilskynder folk til at bære sådanne ting som f.eks. sko New Balance M CM997HEQ. Kombinationen af ​​hvidt, rødt og blåt er en udødelig klassiker. Hvis du derimod kan lide lidt mere afdæmpede nuancer, er de perfekte til f.eks. sko New Balance M CM997HBK sort. De er meget alsidige, så du kan bære dem både med daglig brug og med en skjorte med en jakke.

Adidas, Nike og New Balance er fodtøj, der er almindeligt overalt i verden. Det har vundet sådan popularitet af en grund! Uerstattelig komfort og æstetisk design er en perfekt kombination. Du kan finde de ikoniske modeller af sko fra de mest populære sportsmærker til gode priser til KeeShoes! Tjek tilbuddet for at vælge det perfekte hverdagsfodtøj til dig!