Medvirkende: platformssko. Find ideer til styling


Platformsko går ikke af mode! Sneakers, sneakers, espadriller, sandaler ... Næsten alle typer sko ser godt ud på en sådan platform og slanker desuden figuren. Er du i tvivl om, hvad du skal have platformsko med for at se godt ud? Vi har forberedt gennemprøvede stylingideer!

Hvad elsker vi platformssko til?

Platformsko er en trend lige fra 90'erne, der igen tager modeverdenen med storm! Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at kvinder stadig elsker dem. I dag er der mere og mere opmærksomhed på bekvemmelighed. Heldigvis kan komfort gå hånd i hånd med et godt udseende, som platformsskoene vidner om.

Vi elsker dem for deres sande alsidighed. De passer til begge sportsgrene outfitssamt styling med stil smart afslappet. Det er et perfekt supplement til et behageligt hverdagsoutfit og vil også være perfekt til en date og endda til arbejde.

Platformsko passer ikke kun til næsten alt, men tilføjer også en afslappet atmosfære til ethvert outfit. På et øjeblik giver de selv de mest simple outfits et moderigtigt udtryk. Lær vores stylingideer at kende.

Hver dag

Platformsko er et praktisk og udtryksfuldt supplement til hverdagens styling. Du kan bære dem med din yndlingstræningsdragt, jogger eller jeans. Du vil være yderst behagelig hver gang! 

Kombiner dem med almindelige T-shirts, oversize sweatshirts eller løstsiddende sweaters. På kolde dage kan du med held bære dem med en løs, dobbeltradet jakke eller en lang trenchcoat.

Gad vide hvilken buksestil der ser godt ud med platformsko? Dette fodtøj går bestemt hånd i hånd med jeanstypen mor eller kæreste. Tæt skinny jeans lad være til andre sko, fx ballerinaer eller mokkasiner. Platformsko kan i dette tilfælde forstyrre harmonien, så dine ben virker ude af proportioner med dine fødder.

Feminin og behagelig

Hvem sagde, at kjoler kun passer til høje hæle eller ballerinaer? Hvis du vil tilføje en uformel accent til feminin styling og føle dig godt tilpas hele dagen lang, så gå efter det hvide sneakers på høj platform

Bær dem med en flydende blomstret maxi-nederdel og en hvid top med dyb V-udskæring. Blomster kan med held erstattes med dyreprint, fx med originale pletter. Sæt T-shirten ind i en nederdel eller bind den med en knude i navleområdet og nyd det moderigtige look. Sneakers du kan erstatte sneakers på platformen.

Glem ikke smykker! Guldvedhæng på halsen i kombination med et guldarmbånd fastgjort rundt om anklen vil tilføje et endnu mere feminint touch til sådanne stiliseringer. På koldere dage, din outfit den vil perfekt komplementere en bomber- eller bikerjakke.

En luftig nederdel i kombination med sporty plateausko vil give dig et smart look næsten uden anstrengelse. I sådan et outfit kan du med succes gå for at møde venner, shoppe i byen og endda gå på date!

Moderigtigt på varme dage

De vil også være perfekte om sommeren platform sandalersom vil tilføje kontrast til enhver styling. Du kan bære sådanne sko med både bukser og kjoler, og vær sikker på, at du vil se trendy ud hver gang!

Hvis du elsker at blive inspireret af 1970'ernes mode, så vælg en kort nederdel fra sandaler på platformen. Hvis du skal til stranden, tag denne på outfit med en badedragtstop eller en stilfuld crop top med en katana over. Og når du planlægger en byvandring, så vælg en T-shirt med dit yndlingsholds logo eller en linnedskjorte med knap-down, som du skødesløst glider ind i en nederdel.

På varme dage kan platformsko bruges i kombination med højtaljede shorts og en løs top med skulderstropper eller en jumpsuit i hør. Afhængigt af dine planer skal du vælge sneakers eller platformssandaler. De vil også være et godt valg til sommeren økologiske læder hjemmesko i pistacie farve.

Smart afslappet stil

Platformsko er også perfekte til kontorstyling. Kvinders jakkesæt og sneakers? Selvom det ville have set lidt mærkeligt ud tidligere, er det i dag bestemt på mode! Sørg for, at elegante bukser slutter over anklerne. Hvis du vil tilføje et endnu mere afslappet touch til dette look, så vælg en hvid printet T-shirt i stedet for en skjorte.

Platformsneakers er et perfekt match til højtaljede cigarillos og en hvid skjorte. Du kan tilføje et elegant touch til dette outfit ved at bære briller med guldstel og feminine smykker. Glem ikke et ur og en pung på en kæde eller en mindre forpligtende - en læderpose.

Når du går på kontoret, skal du bare behandle disse sko som almindelige ballerinaer eller loafers. På denne måde vil du se lidt mindre formel og mere ungdommelig ud.

Som du kan se, er platformsko gode til både bukser og kjoler og nederdele. De giver et friskt, originalt look til enhver styling. Hvis du vælger dem i en neutral farvepalet, kan du nemt matche dem med det meste tøj i din garderobe. Hvis du kan lide dristigere kombinationer, skal du tage dristige nuancer af platformsko på og bære dem, som du vil.