Moderigtigt og praktisk fodtøj til sommer svømning 2019

Hvad er fodtøj til svømning?

Badesko de kaldes også specialiseret fodtøj til vand. Vi sætter dem for at beskytte foden mod sten og skrald, som kan ligge på kanten af ​​vandreservoiret - havet, søen eller floden.

Hvorfor er det værd at tage fodtøj til en ferie?

Svømsko skal være i vores kuffert, når vi går over vandreservoiret og i udlandet. I betragtning af mængden af ​​affald, der falder i vandlegemer, vil fodtøj til vand beskytte vores fødder mod glas eller skarpe plaststykker. Vi kan sætte dem på både en tur ved havet og badning. Det er et must på en stenstrand for at beskytte dine fødder mod skarpe og glatte klipper, der ofte vokser over alger. Lad os vælge dem, hvis vi går til en grus kystskarpe sten ikke vil sidde fast i bunden af ​​vores fødder, når vi kommer ind i vandet. I de varmere hav, for eksempel Adriaterhavet, over hvilke ligger Kroatien, lever havkyllingerne i farvandet. Svømmesko vil beskytte dine fødder mod dem og tillade os at undgå et ubehageligt møde, der kunne have meget ubehagelige konsekvenser.

Typer af fodtøj til svømning

Vi kan vælge forskellige typer svømmesko. De mest populære og billigste modeller er lavet af gummi, som meget godt tilpasser sig fodens form og effektivt beskytter mod slid. Deres største ulempe er dårlig permeabilitet, og antagelsen under varmen kan forårsage stor ubehag. Lignende følelser vil ledsage os, når vi lægger vandsko af plast. Endvidere kan sådanne fodtøj smertefuldt gnide de svedte og hævede fødder fra varmen. De bedste - de mest komfortable og holdbare - vandsko er modeller lavet af skum (neopren). De er fleksible, passer godt til fodens form. Vi kan vælge mellem modeller uden såler, der kaldes sokker og beregnet til dykning og sko til svømning med såler. Det er værd at vælge en model med en solid beskyttelse, der beskytter foden fra neden under skade. Fodtøj af høj kvalitet til svømning findes i butikken ButyModne.pl.

Moderigtige vandsko

Hvis du formåede at vælge den rigtige type fodtøj, er det tid til farve og mode. Neopren-skoene er ret bløde, de passer godt til foden, de har en særpræg. Disse er yderst praktiske sko, der skal bæres, før de kommer ind i vandet. Lad os dog ikke regne med, at de bliver de smukkeste og passer ind i vores omhyggeligt udvalgte badedragt. Hvordan håndteres det? Lad os vælge en model i en energisk sommerfarve - orange, gul eller pink og lad os sætte det på for et bad. Når vi kommer ud af vandet, skylles fødderne grundigt og præsenterer os for verden i stilfulde flip-flops, som perfekt matcher vores smukke pareo og fashionable feriepedicure. 

Svømmesko kan æstetisk udformes og afspejle den fashionable farve i sæsonen. De er uerstattelige under rejser - placeret på fødderne omhyggeligt for vores komfort og sikkerhed. Men hvis vi ønsker at oprette en mode i et udenlandsk udvej, lad os antage, at vi forlader vandet fashionable flip-flops.