Sko perfekt til nytårsaften!

Dit nytår skal have - unikke høje hæle

Høje hæle er tidløse sko, som vi kan lægge på arbejde, til møder med klienter, til eksamen eller fødselsdagsfest. Disse højhælede tøfler er et must-have til et bryllupsfest. Hvad er de bedste pins til nytårsaften? Lad os vælge dem, der matcher farven på vores skabelse. Lad os huske den 31. december, vi har det sjovt hele tiden, så: glitter, neonfarver, ombrehæl, interessante udskæringer eller tykke platforme er til tiden! Vi kan gøre vores hæle til et element af tøj, der vil tiltrække blik. Hvad skal vi undgå? Ubehageligt fodtøj - fødderne begynder at smerte efter et par timer og med en dejlig sjov tråd. Beslutter at oprette et yndlingspar af høje hæle "til særlige lejligheder", skal du være opmærksom på, om de er gået af mode og om de er i god stand - slidte sko kan være så ubehageligt som de forkerte! Store nye høje hæle i alle regnbuens farver har for os butikken ButyModne .pl.

Delikate sandaler

Sandaler med tynde striber vil se perfekt ud til kjole: luftig, lækker eller stramt passende - sådan et kostume vil sikkert give en fornemmelse! Sommersko kan også kombineres med sorte overalls. Lad os passe på, at vores skinnende sandals hæl er ubemærket høj - det vil tilføje lys og nåde og hjælpe os med at vinde titlen på bolddronningen. En bemærkning: Vi skal flytte perfekt i sådanne sko. Hvis nytårsfest er organiseret i en lejlighed i en blok lejlighed, lad os vælge et lidt mindre ekstravagant fodtøj.

Klassiske, elegante pumper

Til nytårsaften kan vi også oprette klassiske højhælede pumper . Vi vil se elegante og stilfulde i dem. Det er en god mulighed, hvis vi kan lide at danse, for efter nogle timer sjov vil vi ikke blive tvunget til at skifte sko. På webstedet for ButyModne .pl online butik kan vi finde et stort udvalg af pumper i forskellige farver. Vi er ikke begrænset af klassisk sort, selvom det passer perfekt til aftenpartiet. På nytårsaften kan vi bære sko i pastelfarver, fx pink perle eller i nuancer af usædvanlig hvid - vi venter på de mest fashionable pumper i sæsonen. Men hvad skal man gøre, når de 31. december, tættere venner inviterer dig til fester, og kjoler og høje hæle ikke er vores eventyr?

Eller måske helt anderledes fodtøj?

Ifølge ordsproget - hvad nytårsaften, så et helt år, hvorfor tilbringe denne særlige aften som vi gerne vil - i puben med god øl og musik eller venner i 80'erne stil. Hvilken kjole og sko skal vi vælge mindre bolden output? Det vigtigste er vores komfort og velvære - brug ikke et nederdel, hvis du går i 364 dage om året og ikke tvinge dig til at gøre skønhedsbehandlinger, hvis du ikke har lyst til at gøre det. Husk dog, at udseendet er vigtigt i aften, så lad os forsøge at tage vare på dig selv. Hvad med sko? Ballerinas, binde sko, sneakers, støvler og endda støvler! Hvis vi har brug for et nyt par, kan vores yndlingssko findes på hjemmesiden ButyModne.com.

Nytårsaften skal være en speciel begivenhed for os, så lad os gøre os klar til at se godt ud og have det sjovt hele natten lang. Et uundværligt element i outfit er matchende fodtøj. I slutningen af ​​december er det virkelig på tide at vælge "den eneste" - et par, hvor vi glæder os over det nye 2019 år.