Vi udvælger børnesko til høj polstring


En høj svang kræver korrekt passende sko, især for børn, der er fulde af energi, og som konstant er på farten. Den forkerte model af sko kan forårsage ubehag, og endda smerte forårsaget af presset på foden. Heldigvis behøver udvalget af børnesko til høj polstring ikke at holde dig vågen om natten. Vi har udarbejdet en guide, der hjælper dig med at træffe en beslutning.

Kombiner forretning med fornøjelse og tjek din babys lønstigning

Nogle gange er et blik nok til at kontrollere typen af ​​vrist hos et barn. Find ud af, hvad du skal kigge efter for at fastslå din babys anholdelse.

Hvis du kan se, at dit barns fod knækker lidt af jorden ved forbindelsen mellem tæerne og hælen, så har du med en normal forhøjelse. I dette tilfælde understøttes kroppens vægt på den mest naturlige måde. 

Foden helt rører jorden betyder lav forhøjelse og kan forårsage muskelspændinger, ledproblemer og endda flade fødder. Denne deformation, selv om den kan ændre sig med væksten af ​​barnets fødder, bør konsulteres med en fysioterapeut, som vil implementere eventuelle foranstaltninger for at forhindre dets udvikling.

Z-foden viser sig også at være problematisk høj forhøjelsesom i midten ikke er i kontakt med jorden. Denne fodstruktur kan belaste muskler og led for meget. For børn, der er så ivrige efter at jogge og hoppe, er deres fødder muligvis ikke i stand til at absorbere stød ordentligt. 

Hvis du stadig har problemer med at bestemme dit barns bue, så kombiner forretning med fornøjelse. Mal et barns fod med maling eller dyp det i vand med et farvestof, og tryk det derefter på et stykke papir. Det resulterende fodaftryk er en god indikation af, hvilken form for lønstigning du har at gøre med. Hvis fordybningen i fodaftrykket er svær at se, så har barnet en lav bue. På den anden side repræsenterer en stor fordybning et højt boost. Se hvor nemt det er?

Høj vrist i et barn. Hvad er det næste?

Nu hvor du ved, at dit barns fødder har høje buer, er det meget vigtigt at kompensere for manglen på naturlig stødabsorbering. På denne måde forhindrer du din baby i at overbelaste led og muskler.

Du skal huske, at en høj svang lægger yderligere pres på mellemfodsknoglerne, hvilket kan bidrage til smerterne i fødderne. Et barn med en høj polstring har også en tendens til at flytte kropsvægten til tæerne, når de går. Andre problemer, der kan ledsage det, omfatter muskelspændinger i den nederste læg og stivhed i fødderne.

For at forhindre dette er det nødvendigt at forme sko korrekt, der vil eliminere overdreven pres på tæerne og hælen. Fuld støtte langs hele buen vil blive leveret af korrekt udvalgte sko, der vil have en uforlignelig indflydelse på dit barns komfort.

Hvilke sko skal jeg vælge til et barns høje vrist?

Undrer du dig over, hvorfor dit barn klager over for stramme sko, selvom du er sikker på, at skoene er korrekt tilpasset i bredden og længden? En høj forhøjelse kan være årsagen. Så er toppen af ​​foden relativt høj, hvilket kan give tryk og bidrage til dannelsen af ​​vabler og ligtorne. 

For at dit barns fod kan bevæge sig frit, kræves justerbare sko. Uanset om du planlægger at købe hjemmesko, sandaler, sneakers, sneakers eller vinterstøvler, så gå efter modeller med snørebånd og velcro, og undgå lynlås. Tilstedeværelsen af ​​et elastikbånd vil også være værdifuldt, da det vil hjælpe skoen med at tilpasse sig foden endnu bedre.

 Vi har udarbejdet flere forslag til højbuede sko, der vil fungere både til gåture og til børnehave.

Højhuse sko til piger

Hvad med profylaktisk fodtøj med en stiv hælskranke, en profileret indersål, en fleksibel sål og en høj overdel? Velcrolukning hjælper dig til effektivt at tilpasse skoen til foden med en høj polstring. De er perfekte til sommer sandaler lavet af naturlæder af højeste kvalitet. Den lyserøde farve og blomstermotivet vil appellere til enhver ung dame. 

Om vinteren skal du vælge varme, lyserøde støvler med en forhøjet overdel, en kontureret indersål og en skridsikker, let sål. Takket være den passende struktur og velcrolukning er disse sko perfekte til piger med høj polstring.   

Vælg sød til børnehaven sneakers lavet af fleksibel sål med stiv hældisk. Killingemotivet og de forsølvede elementer vil vinde hjerterne hos selv de mest krævende piger. Og vigtigst af alt vil et behageligt elastikbånd og elastiske snørebånd sikre reel brugskomfort med et højt vrist.

Højtaljede sko til en dreng

Sandaler i farven energigivende orange er en fantastisk sommermulighed for enhver dreng. Velcrolukning hjælper med at justere højden og bredden af ​​skoen, og det iøjnefaldende sjove print vil gøre det sjovere at bære denne praktiske sko.

Når du vælger vinterstøvler til en dreng med høj polstring, skal du vælge en isoleret, vandtæt model med en solid sål og en stiv hældisk. Værdien af ​​dem, vi anbefaler støvler Der er også en velcro-lukning og en universel farve, der passer til stort set alt.

Du spekulerer på, hvad sko vil fungere som hjemmesko til børnehaven til en dreng med høj vrist? Den velcro-faste model med en stiv hæltæller er absolut et ydre øje. En yderligere fordel er den søde, røde bil foran på skoen.

Vi er sikre på, at takket være vores tips vil det vise sig at være en enkel og behagelig opgave at vælge en babystøvle med høj polstring.