3 måder til sko og efterår - hvad skal du huske i denne våde periode?

Frem for alt må vi huske på, at ikke en mand lever et par sko. Vi kan have - og det er værd at gøre det - så mange som tre par forskellige sko til efteråret, takket være, at vi vil føle os bedre her . Vi kan købe elegante, originale sko, perfekt til f.eks. Andres fest, hverdagssko og sko til særlige lejligheder, som er meget komfortable og uforgængelige. Fordi efteråret er det bare - vores sko kan hurtigt blive ødelagt af pytter, tunge morgener eller tunge eftermiddage. Her er fem måder at tage sig af dine fodtøj på under alle høstforhold.

1. Pas på, at dine sko blødgør!

Utætte sko ødelægger ikke kun deres struk her sle og gør en sæson vil blive bortskaffet. Soaking truer dit helbred, især i løbet af efteråret svaghed. På denne tid af året er det værd at bruge beskyttelsen af din krop indad, men også udefra. Langt løb i våde eller endda fugtige sko kan forårsage mange sygdomme. Og sygdomme er ikke nødvendige for lykke. Sojede støvler skal tørres så hurtigt som muligt, så de ikke vil kunne deformere. Dette er meget vigtigt.

2. Suede og efterårspytter?

Suede er meget elegant, men passer ikke helt sammen med efteråret vejret. Regn kan hurtigt ødelægge dem ved at blive våd - især denne type sko er ikke værd at tage med dig på lange rejser. Suede, selvom den er unik, er ikke så holdbar som glat materiale og overfører vand. Hvis du ikke behøver at være udenfor i lang tid, er det værd at sætte dem op til en særlig lejlighed, gå ud til byen eller en dato. Hvis vi bliver vådt, må du under ingen omstændigheder tørre dine sko med en hårtørrer. Det er også forbudt at sætte dem under en radiator og i den lyse, lyse sol.

3. Wellingtoner er altid et godt valg

Vi har allerede skrevet om galoscher TUmen det er værd at huske på, at de er sko, der elsker denne tid på året. Galoshes er ideelle ikke kun under trekking eller under en skovvandring. De arbejder også godt i byen, på arbejde og på vej til skole. De er vandtætte, og mange forskellige mønstre giver os mulighed for at vælge den rigtigeTU perfekt fodtøj. Galoscher kræver ikke tidligere beskyttelse mod fugt, som ruskind eller læder. De beskytter foden mod regn og vandpytter. Som følge heraf opnår flere og flere mennesker for det, roser deres fordele og forskellige farver.