American Club sandaler 310943 lyserød grøn hvid

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

**American Club-sandaler - perfekt valg til aktive børn**

American Club-sandaler i mønster 310943 er et perfekt valg for forældre, der leder efter ikke kun behageligt, men også stilfuldt fodtøj til deres børn på varmere dage. Den præsenterede model er kendetegnet ved sine farver - kombinationen af ​​pink, grøn og hvid giver dem et frisk og muntert udseende, der helt sikkert vil appellere til unge brugere.

Produceret af American Club-mærket, velkendt og værdsat af kunder, forbliver disse sandaler en tro afspejling af virksomhedens filosofi, som fokuserer på høj kvalitet af håndværk og komfort. Valget af holdbare syntetiske materialer til produktion garanterer, at dette fodtøj vil fungere i mange måneder, selv i tilfælde af intensiv brug af energiske børn.

Nøgleelementet i disse sandaler er den naturlige læder-indlægssål, som ikke kun giver komfort, men også et passende klima for fødderne, hvilket bidrager til en sund udvikling og øger hygiejnen til at bære. Den profilerede indlægssål sikrer, at fødderne er ordentligt støttet, hvilket er ekstremt vigtigt under dannelsen af ​​barnets skeletsystem.

Sålen af ​​termogummi udmærker sig ved sin fleksibilitet og slidstyrke, hvilket især er vigtigt i børnesko, som ofte testes på forskellige overflader. Denne strenge tilgang til kvaliteten af ​​sålen gør, at barnet føler sig trygt, mens det løber, hopper og leger.

Sandalerne er udstyret med praktiske velcrostropper, der gør det muligt for barnet at tage dem på og af hurtigt og nemt. Dette er en nøglefunktion, der fremmer uafhængighed og underviser i selvtillid. Derudover stabiliserer en stiv hæltæller hælen og beskytter foden mod skader.

Producenten, American Club, er anerkendt på markedet for børnesko, og de nævnte sandaler er et godt eksempel på, hvordan flot design kan gå hånd i hånd med funktionalitet og komfort.

I børnekategorien » Til børn » Sandaler tiltrækker American Club sandaler mønster 310943 bestemt opmærksomhed og udgør et unikt tilbud både med hensyn til kvalitet og pris - de fås til en virkelig "god pris", hvilket gør dem til et attraktivt valg for forældre leder efter slidstærkt fodtøj til børn, deres børn.

Ved at vælge American Club-sandaler garanterer du dit barn ikke kun et moderigtigt look, men frem for alt komfort og sikkerhed i enhver situation – uanset om det er på legepladsen, under gåture eller på familieture. Derfor er det værd at være opmærksom på dette produkt, når det er tid til at vælge sommerfodtøj til børn.

  • Farve: lyserød grøn hvid
  • Låstype: velcro
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Profileret indsats

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Transaktionen lykkedes. Jeg anbefaler.
|
Shopping på TEGO ALLEGROwicz er ren fornøjelse - hurtigt og pålideligt!