American Club 7056 sandaler blå brun hvid

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club sandaler er sko til piger, der er perfekte til foråret eller sommeren. Fodtøj er designet med de nuværende trends i tankerne, takket være hvilket det passer perfekt ind i den kommende sæsons mode. Kombinationen af ​​brun og blå er en gennemprøvet, klassisk løsning, der vil appellere til mange piger. Gyldne elementer giver skoene karakter og gør dem originale. Den dobbelte fastgørelse omkring anklen er dekorativ.


Den hvide, tykke og ujævne sål er ekstremt fleksibel og modstandsdygtig over for slid. Den garanterer lang brugstid, og har samtidig æstetisk værdi. Skoene er meget nemme at tage af og på takket være den praktiske lynlås på bagsiden af ​​sandalerne.


Fodtøjet er perfekt til varme sommerdage. American Club sandaler kan bruges både til daglig og ved mere formelle lejligheder. Takket være omhyggeligt håndværk er skoene ekstremt holdbare og ser godt ud. Det klassiske snit i kombination med neutrale farver og gyldne tilbehør gør skoene originale og universelle på samme tid.

  • Låstype: En anden
  • køn: Små piger
  • Karakter: mangel
  • Farve: blå brun, beige hvid

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Eksemplarisk transaktion. Jeg modtog mine sko allerede dagen efter, da jeg afgav ordren. Tak, og jeg anbefaler det til alle :)))