American Club ballerinaer rød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Oplev komfort og stil med American Club ballet lejligheder i en forfriskende rød farve! Model 3008 er den perfekte kombination af funktionalitet og moderigtigt design, der skaber perfekt fodtøj til dit barn til enhver lejlighed.

Disse yndige balletlejligheder er omhyggeligt designet med børns voksende fødder i tankerne. Overdelen lavet af syntetisk materiale af højeste kvalitet er både slidstærk og fleksibel, hvilket sikrer komfort selv under heldagsbrug. Derudover tiltrækker den intense røde farve opmærksomhed og tilføjer karakter til enhver styling.

American Club-producenten fokuserer altid på komfort, hvilket fremgår af indersålen foret med naturligt læder, som er anatomisk profileret, så det passer perfekt til formen på barnets fod. En veldesignet indlægssål er grundlaget for en sund udvikling og understøtter den korrekte positionering af foden under gang.

Sikkerheden under leg er sikret af en sål lavet af termogummi, som er både fleksibel og slidstærk, hvilket er afgørende for børns eventyr. Den store fordel ved denne type sål er dens greb, som vil hjælpe med at forhindre udskridning.

Et særligt kendetegn ved American Club balletflader er en stiv hælskranke, der stabiliserer hælen og forhindrer den i at bevæge sig, hvilket især er vigtigt i børnesko. Komforten ved at tage skoene på og af er sikret af en praktisk velcrolukning, som giver mulighed for hurtig og nem justering, ideel til små hænder.

American Club ballet lejligheder er ikke kun funktionelle, men også stilfuld elegance til små damer. I børnekategorien er disse balletlejligheder et glimrende valg for forældre, der leder efter fodtøj, der kombinerer komfort og attraktivt udseende.

Vælg American Club ballet lejligheder model 3008 og giv dit barn komfort og stil til enhver lejlighed!

  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Profileret indsats
  • Låstype: velcro
  • Farve: Rød

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Dejlig kontakt, bytte til en anden størrelse perfekt udført - jeg anbefaler det :)