American Club Amerikanske 1626 sportssandaler til unge blå sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Ungdoms amerikanske sportssandaler er fodtøj af høj kvalitet beregnet til hverdagsbrug. Lette og behagelige sommersko er perfekte til lange gåture, hvilket giver grader af komfort og sikkerhed.


Skoene fra det anerkendte amerikanske mærke er fremstillet med omhu for høj kvalitet. Sålen er solid og isolerer godt fra jorden, men samtidig er den også fleksibel og begrænser ikke brugerens frihed. Den øverste del af sandalerne er lavet af naturligt materiale, der er behageligt at komme i kontakt med huden og ikke forårsager slid. En yderligere fordel ved amerikansk sommerfodtøj er en indersål i naturlæder - dette giver foden komfort og forhindrer den i at svede og dermed glide. Korrekt profileret er en garanti for, at foden bliver korrekt placeret og ikke bliver udsat for skader.


Den utvivlsomme fordel ved amerikanske ungdomssandaler er deres stil. Moderne, i et sporty snit og interessante farver, vil de fange øjet af enhver teenager og garantere ham ikke kun komfort, men også fantastisk stil.

  • Dominant mønster: uden mønster
  • Ydre materiale: Stof
  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Farve: blå sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Professionel service. Jeg anbefaler.