At vælge bryllupssko er nemmere end du tror


Bryllupsforberedelser kan være udmattende. At vælge den smukkeste brudekjole og et perfekt tilpasset jakkesæt er ikke den eneste opgave, der kræver særlig opmærksomhed. Udvalget af bryllupssko er lige så vigtigt. Det er her, du vil danse natten lang efter en af ​​de vigtigste dage i dit liv. Find ud af, hvilke fejl du skal undgå, og hvad du skal kigge efter.

Hvorfor er bryllupssko så vigtige?

Bryllupssko er - lige efter kjole og jakkesæt - det vigtigste element i de nygiftes garderobe. Det er i dem, at bruden vil henvende sig til hendes udvalgte af hendes hjerte for at sige et af de vigtigste "ja" i hendes liv. Det er i bryllupsskoene, at gommen vil bede sin elskede om at danse for første gang. Det er dette par sko, der giver dem mulighed for at danse sammen hele natten og have det sjovt indtil daggry.

Vi er klar over, at det næsten er et mirakel at købe en brudekjole eller et jakkesæt og sko i én butik. Af denne grund er det værd at være opmærksom på, at de bryllupssko, du vælger, er et harmonisk supplement til dit outfit i praktisk talt enhver henseende. Stil, farve og dekoration er alt, der betyder noget.

Når du vælger bryllupssko, skal du være opmærksom på flere vigtige aspekter. For det første skal de være virkelig behagelige og aldrig gnide dine fødder. For det andet skal de matche resten af ​​outfittet eller være et unikt tilbehør, der vil afspejle din karakteristiske stil. Find ud af, hvad du ellers skal overveje, når du skal vælge dine bryllupssko.

Definer din stil

Start forberedelserne til at skabe en bryllupsstyling ved at definere temaet. Foretrækker du rustikke løsninger i boho-stilen, eller måske ligger eksklusiv glamour tættere på dit hjerte? Baseret på dine præferencer, prøv at gøre det hele virkelig tankevækkende og harmonisk.  

En lang blondekjole i rustik stil vil være perfekt til klassisk, brune høje hæle lavet af læder. For mænd foreslår vi dog mørkebrune lædersko med trendy retro dekorationer.

Til gengæld vil de til et bryllup i glamour-stil matche perfekt pumps på høj hæl i champagne, rosa guld farve. Deres perfekte komplement vil blive dæmpet, sorte herresko lavet af åndbart naturlæder.

Vær ikke bange for at gå uden for boksen

Mange mennesker forbinder et bryllup med hvid, nuancer af elfenben, pudderrosa eller lyseblå. Men hvem sagde, at bryllupssko nødvendigvis skal være i dæmpede farver?

Selvom et ungt par, der værdsætter tradition, helt sikkert vil vælge klassiske nuancer, hvis du kan lide at lege med mode hver dag, skal du ikke være bange for at tage en risiko på denne særlige dag. Behandl skyggen af ​​sko som et tilbehør, der vil diversificere din styling. Med hensyn til farve kan det svare til det tema, du vælger, være et svar på en reference til tradition ("noget blåt") eller tiltrække alle gæsters øjne og gnistre med metalliske nuancer.

En lidt mindre populær løsning er at træffe et mindre oplagt valg. Hvad med at matche sneakers i samme farve til brudeparret? På denne måde vil du helt sikkert blive husket af alle gæster i lang tid.

Gør bekvemmelighed til en prioritet

Uanset hvilken stil du foretrækker, så husk, at komfort er nøglen. Bryllupssko har en ekstremt vigtig rolle at spille og vil ledsage dig i omkring 15 af de vigtigste timer i dit liv.

Når du køber bryllupssko i en netbutik, så gør det på forhånd. På denne måde vil du være i stand til at bytte dem til andre. Sørg også for at teste dem grundigt. Gå i dem på et rent tæppe i flere timer, og brug meget tid på at stå. Takket være dette kan du være sikker på, at det par sko, du vælger, ikke vil ødelægge en af ​​de vigtigste dage i dit liv.

Vær opmærksom på hælens højde

Hælens højde er lige så vigtig som skoens udseende. Hvis du ikke bruger ublu høje hæle på daglig basis, skal du være opmærksom på, at denne løsning næppe vil vise sig at være din allierede på denne særlige dag. Du vil bestemt undgå at halte eller mærkelig, unaturlig gang.

Vær særlig opmærksom på, hvor ceremonien finder sted. På denne måde undgår du uheld, såsom høje hæle, hvor det bliver svært for dig at bevæge dig på stranden eller græsset. Hvis du arrangerer en fest i en lukket festsal, er dit valg praktisk talt ubegrænset. Men hvis du planlægger en udendørs fest, så sæt din komfort først.

Tip: Kortere mænd kan optisk tilføje højde til sig selv ved at vælge sko med skjult hæl. Formelle sko med en usynlig, indbygget hæl ca. 4 cm høj og en ekstra udvendig hæl kan gøre dig næsten 7 cm høj.

Vent ikke til sidste øjeblik

Dine bryllupssko er et ekstremt vigtigt tilbehør, der vil give glans til hele stylingen. Hvis du vil føle dig smuk og godt tilpas på denne særlige dag, skal du ikke vente til sidste øjeblik med at købe dem.

En yderst praktisk løsning vil være, når du tager de sko efter eget valg for at prøve en kjole eller et jakkesæt. På denne måde vil du sikre dig, at alt passer perfekt sammen og skaber et harmonisk slutresultat.