Befado 093M017 hjemmesko grå sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado herretøfler er slip-on sko beregnet til hjemmebrug. Tøflernes toppe er lavet af bløde stoffer i dæmpede farver, som fremhæves med dekorative syninger. Det indre af hjemmeskoene er afsluttet med et blødt stof, der sikrer komfort. Et interessant snit af hjemmeskoene suppleres af en profileret sål lavet af slidbestandigt materiale, som har anti-skrid egenskaber.


Hjemmeskoene kombinerer elementer i grå og sorte nuancer. Moderigtige opbyggede toppe af hjemmesko er lavet af stoffer i to farver, brugt asymmetrisk. Ydersiden af ​​den komfortable overdel er lavet af gråt stof med hvide og sorte syninger midt på skoen. Komforten på hjemmeskoene øges af en bomuldsindsats, der bruges i interiøret, takket være hvilken foden ikke bliver træt, og samtidig er beskyttet mod overdreven sveden. Sålen, lidt højere bag på hjemmeskoene, var designet til mange timers brug af sko derhjemme. Hjemmeskoene har certifikatet "Sund fod".

  • Dominant mønster: uden mønster
  • Indersålsmateriale: Andet
  • Ydre materiale: Stof
  • Farve: Grå sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Alt er i den bedste orden, meget flot, hurtigt (endda udtryksfuldt!) Og pålideligt. Varer som beskrevet, kan anbefales. Jeg ønsker mig selv og andre altid sådanne køb. Tak og med venlig hilsen :)