Befado børnesko 109P198 sort lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado, en kendt producent af børnesko, præsenterer 109P198-modellen - ekstremt behagelige børnetøfler, perfekt til hverdagsbrug af de mindste. Dette fodtøj er designet til aktive børn, der har brug for komfortable og sikre sko til enhver lejlighed.

Befado 109P198 hjemmesko er kendetegnet ved et interessant børnedesign, der kombinerer sorte, lyserøde og grå elementer, hvilket gør dem attraktive for små piger, der værdsætter stil og komfort. Skoens brede tå giver tilstrækkelig plads til tæerne, hvilket er ekstremt vigtigt i fasen med dynamisk vækst og udvikling af barnet.

Overdelen af ​​disse hjemmesko er lavet af højkvalitets, åndbare bomuldsstoffer, som garanterer opretholdelse af et passende klima inde i skoen og hjælper med at opretholde fodhygiejnen. Bekymring for sundheden hos små bærere afspejles også i brugen af ​​en hævet hæltæller, som stabiliserer foden og understøtter den korrekte figur, mens du går, løber eller leger.

Et kendetegn ved 109P198-modellen er Healthy Foot-mærket - en bekræftelse på, at fodtøjet opfylder strenge sundheds- og ergonomiske standarder. Børns fødder bliver derfor passet ordentligt på af forældre, der vælger fodtøj til deres børn.

Sålen med ekstra perforeringer øger desuden åndbarheden og sikrer, at den lille bruger ikke føler ubehag selv på de varmeste dage. Den praktiske form for velcrolukning gør det lettere for barnet selv at tage hjemmeskoene på og af og derved udvikle deres manuelle færdigheder.

Befado 109P198 modellen er en perfekt kombination af funktionalitet, komfort og attraktivt udseende. Dette er fodtøj, som enhver lille pige vil elske, og som helt sikkert vil tilfredsstille forældre, der leder efter den bedst mulige kvalitet og sikkerhed for deres børn. Befado hjemmesko er et tilgængeligt valg for omsorgsfulde forældre, der ikke ønsker at gå på kompromis, når det kommer til deres børns sundhed og velvære.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: sort lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Producent kode: BM84274

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|