Befado børnesko 109P218 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado er et mærke, som forældre, der bekymrer sig om den rette udvikling og sundhed af deres børns fødder, har haft tillid til i årevis. Befado 109P218 børnefodtøj i nuancer af pink og grå er et forslag henvendt til de yngste brugere, især piger, der tager deres første skridt.

Befados designere sørgede for, at hvert par sko ikke kun var æstetisk attraktive, men frem for alt sunde og funktionelle for børns udviklende fødder. Certifikater og anbefalinger fra ortopæder garanterer den høje kvalitet af Befado sko, hvilket betyder, at forældre kan være sikre på, at de ved at vælge dette produkt investerer i deres barns sikkerhed og sundhed.

Overdel lavet af åndbart bomuldsstoffer er et glimrende valg til aktive børn, fordi dette stof sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og holder fødderne under hygiejniske og behagelige forhold. Fodtøjets stive hæl er en anden fordel, der støtter det lille barn, mens det leger og lærer at gå, da det stabiliserer foden og forhindrer den i at bevæge sig forkert.

Skoens sål, der er udstyret med specielle ventilationshuller, bidrager også til komforten gennem sine åndbare egenskaber. Velcro som fastgørelsesmetode er en løsning, der gør det nemmere for et barn at tage sko af og på selvstændigt, hvilket stimulerer udviklingen af ​​dets motorik.

Denne model er desuden designet med den plads, der er nødvendig for at vokse fødder i tankerne - den brede tå giver plads til tæerne, sikrer bevægelsesfrihed og undgår tryk. Kategorien "Børnesko" antyder, at disse sko er perfekte til hjemme- og børnehavebrug, hvilket sikrer, at dit barn har det godt hele dagen.

Den attraktive farve på 109P218-modellen bestemmes af charmerende nuancer af pink og grå, som helt sikkert vil appellere til små elskere af moderigtige accenter. Fodtøjets lethed, som kun vejer 0,4 kg med emballage, gør, at barnet kan bevæge sig frit uden at mærke vægten på fødderne.

For at opsummere er Befado 109P218 børnefodtøj et klogt valg for forældre, der ønsker at sikre deres børns sunde udvikling, komfort og et stilfuldt look både hjemme og udenfor.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|