Befado børnesko 110N490 lyserød

14,88 EUR

Befado, en kendt producent af børnefodtøj, præsenterer den nyeste model af hjemmesko - Befado børnefodtøj 110N490 i en charmerende pink farve, som helt sikkert vil appellere til enhver lille fashionista. Disse hjemmesko er designet til din lilles sunde og behagelige første skridt og er den perfekte kombination af stil, komfort og beskyttelse.

Dette par fodtøj kommer fra kategorien "Børn » Børnesko", og fokuserer på de vigtigste aspekter, der er nødvendige i et produkt til de mindste. Disse hjemmesko, der tilbydes i en tiltalende kombination af pink med grå accenter, er ikke kun yndige, men også universelle, der matcher mange børns stilarter.

Det vigtigste materiale, der bruges til at fremstille dette fodtøj, er stof af høj kvalitet, som sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og forhindrer fødderne i at svede. Takket være dette kan de små nyde komforten hele dagen, uanset årstiden.

En af de vigtigste fordele ved Befado fodtøj er en stiv hælskranke, der støtter anklen og effektivt beskytter mod skader. For forældre, der bekymrer sig om den korrekte udvikling af deres børns fødder, er dette særligt vigtigt, og tilstedeværelsen af ​​en hæl i denne model kan være et afgørende argument, når de skal vælge hjemmesko til dit barn.

Derudover er Befado børnefodtøj 110N490 blevet tildelt Healthy Foot Mark, som bekræfter de højeste standarder for ergonomi og sikkerhed. Dette certifikat tildeles kun til produkter, der opfylder strenge kriterier, der sikrer passende betingelser for sundhed og udvikling af børns fødder.

Spænder som fastgørelsesmetode er et andet element, der understreger det praktiske ved denne model. Takket være dem kan hjemmesko nemt tages på og af selv af de mindste børn, hvilket lærer dem selvstændighed og koordination.

Fodtøjet kommer med producentens originale emballage, som garanterer, at produktet når dig intakt og vil være en perfekt gave til enhver lille dame.

For at opsummere er Befado børnefodtøj 110N490 mere end bare hjemmesko - det er en gennemtænkt kombination af funktionalitet, stil og pleje for en sund udvikling af børns fødder. Perfekt til enhver pige, der værdsætter komfort og moderigtigt udseende, og for forældre sikrer det, at de har valgt et produkt, der vil bidrage til den rette udvikling af deres barn.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød
  • Pletfarve: Grå
  • Materiale: stof
  • køn: piger
  • Låstype: Spænder
  • Emballage tilstand: Original
  • Producent kode: BM191443

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|