Befado børnesko 110P390 rød blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

At vælge det rigtige fodtøj til en lille opdagelsesrejsende er grundlaget for barnets sunde vækst og udvikling. Befado er et mærke, der har passet små fødder i årevis, og leveret sko udviklet i samarbejde med ortopæder og børneudviklingsspecialister. Deres 110P390 børnefodtøjsmodel i rød og blå er et ideelt valg for aktive børn, der tager deres første skridt, såvel som til lidt ældre, der allerede trygt udforsker verden på egne fødder.

Sikkerhed er nøglen, og derfor har Befado fodtøj certifikatet "Healthy Foot Sign", hvilket betyder, at disse sko opfylder strenge krav og anbefales af de bedste ortopæder. En stiv hælskranke garanterer en ordentlig stabilisering af foden, hvilket er nødvendigt, når man skal lære at gå og senere spille.

For at sikre maksimal hygiejne og komfort er overdelen lavet af åndbare bomuldsstoffer. Dette materiale sikrer åndbarhed og forhindrer dine fødder i overophedning og overdreven sved. En babys udviklende fod har brug for plads, og den brede tå på disse babytøfler giver netop det – frihed til tæerne, hvilket er vigtigt for en sund og naturlig vækst.

Befado hjemmesko har praktiske spænder, der gør det muligt for barnet at tage skoene af og på nemt og hurtigt, samtidig med at de udvikler deres manuelle færdigheder. Slidbestandige og fleksible såler med specielle huller sikrer godt greb, stødabsorbering og ventilation samt en sund fodudvikling.

Tilgængeligheden i lyse, livlige farver - rød og blå - gør skoene iøjnefaldende og appellerer ikke kun til forældre, men også til børn, og opmuntrer dem til at bære dem. Lad hvert skridt dit barn tager vil være et skridt i velvalgte, sunde og farverige Befado sko - for sunde fødder betyder en lykkelig barndom!

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Rød blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Spænder

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|