Befado børnesko 110P429 marine blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 110P429 børnesko, marineblå - perfekt til små opdagelsesrejsende

Det er ekstremt vigtigt at vælge de rigtige sko til et barn, der tager sine første skridt. Dette er et vigtigt øjeblik for både forældre og det lille barn, der er ved at udvikle sine motoriske færdigheder. Befado, som et fodtøjsmærke med en lang tradition, forstår perfekt børns behov. Vi præsenterer dig 110P429-modellen, som har opnået anerkendelse af både forældre og specialister - takket være anbefalingerne fra de bedste ortopæder og opnåelse af certifikatet "Healthy Foot Sign".

Overdelen af ​​vores fodtøj er mesterligt lavet til sarte børns fødder. Åndbare bomuldsstoffer garanterer hygiejne og komfort under hverdagsbrug. Takket være dem kan små fødder "ånde" og undgå overdreven svedtendens og potentiel irritation.

Stabilitet er nøglen til sikkert spil og ordentlig udvikling. Befado 110P429 modellen er udstyret med en passende hævet hæltæller, der stabiliserer barnets fod, uanset om det går, løber eller hopper. Den perforerede sål er et andet element, der giver ventilation og termisk komfort.

For at sikre, at små fødder har plads nok til at udvikle sig frit, designer vi sko med bred tå. Plads til tæerne er nødvendig, så barnet kan bevæge tæerne frit og føle sig godt tilpas, mens det har sko på.

Designet af Befado 110P429 fodtøj er lige så gennemtænkt som dets ortopædiske aspekter. Den elegante marineblå farve gør skoene stilfulde og universelle, der matcher næsten enhver børns styling. Det indbydende design kombineret med funktionalitet gør det til et fremragende valg for små drenge, der værdsætter ikke kun komfort, men også udseende.

Skoene fastgøres med behagelige og praktiske spænder, som gør det muligt for det lille barn nemt at lære at tage sko på og af på egen hånd, og samtidig kan de tilpasses individuelle behov i forhold til pasform.

En yderligere fordel er produktets lave vægt - selv med individuel emballage overstiger den ikke 0,3 kg, hvilket gør skoene behagelige at bære og ikke belastende for barnet.

Ved at vælge Befado børnefodtøj vælger du dit barns sundhed, udvikling og sikkerhed. 110P429-modellen er en investering i komfort og sund udvikling af dit lille barns fødder, leveret af en polsk producent, som forældre har haft tillid til i mange generationer.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Materiale: Stof
  • Låstype: Spænder
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.3
  • Farve: Flåde
  • køn: Drengene

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|