Befado børnesko 114X359 marine blå lyserød flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 114X359 børnesko er det perfekte valg for forældre, der leder efter behageligt og sikkert fodtøj til deres barn i børnehaven. De tilbyder ikke kun et attraktivt udseende, men frem for alt funktionalitet, skræddersyet til behovene hos børn, der bruger deres tid aktivt.

Den marineblå farve kombineret med pink og flerfarvede elementer gør skoene ikke kun universelle, men også behagelige for øjet med deres muntre styling. På grund af det faktum, at de matcher stort set alle børns stil, bliver de et uundværligt element i hver lille fashionistas garderobe.

Overdelen af ​​skoene er lavet af åndbare bomuldsstoffer, hvilket er afgørende for at opretholde hygiejne og komfort under længere tids brug. Skoene er designet til at passe godt til børns fødder, selv dem, der er smallere og mindre, hvilket gør dem optisk mindre.

Den passende velcrolukning er en anden fordel ved disse sko. Takket være det kan børn hurtigt og nemt tage deres sko på og af, hvilket udvikler deres selvstændighed og giver dem en følelse af stor succes.

Sikkerhed er en prioritet for Befado-mærket, hvorfor det ikke bør være overraskende, at 114X359-skoene er certificeret af "Healthy Foot Sign" og anbefales af ortopæder. Dette sikrer, at de vil støtte den rette udvikling og tage sig af dit barns fødders sundhed.

Den stive hæltæller giver ekstra fodstabilisering, hvilket er ekstremt vigtigt under disse første, udfordrende trin i børnehaven. Takket være dette kan børn frit og sikkert deltage i sjove og lærerige aktiviteter.

Produktet i kategorien "Børnesko" fra den polske producent Befado er derfor en garanti for tilfredshed for både barnet og forælderen. Gennemtænkt design, materialer af høj kvalitet og sans for detaljer er de funktioner, der gør dette produkt værd at anbefale til enhver pige, der er klar til børnehaveeventyr.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Flåde lyserød flerfarvet
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|