Befado børnesko 114X360 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

**Befado børnefodtøj 114X360 - Perfekte hjemmesko til børnehave**

At vælge det rigtige fodtøj til vores små er ikke kun et spørgsmål om æstetik, men frem for alt komfort og sundhed ved at udvikle fødder. **Befado 114X360 sko** er en model, der blev skabt med behovene hos aktive førskolebørn i tankerne. Deres lyserøde og grå farver vil tiltrække opmærksomheden fra enhver lille elsker af lyse farver, mens de forbliver universelle og egnede til mange stilarter.

**Bekvem og nem at bruge**

Overdelen er lavet af **åndbare bomuldsstoffer**, der tillader fodens hud at ånde hele dagen med leg, læring og opdagelse af verden. De sikrer ikke kun ordentlig hygiejne, men sikrer også, at din lille ikke bliver plaget af ubehag og en ubehagelig følelse af fugt.

**Befado 114X360** sko er omhyggeligt designet til at passe godt til formen på små fødder, hvilket især er vigtigt for børn med smallere og mindre fødder. Derudover er den optiske reduktion af foden en effekt, som mange forældre sætter pris på af æstetiske årsager.

Simple Velcro er en type fastgørelse, der gør det muligt for de yngste, selv dem i førskolealderen, nemt at tage sko på og af på egen hånd, hvilket understøtter udviklingen af ​​deres motoriske færdigheder og uafhængighed.

**Sikkerhed og sund fodudvikling**

Babyens sikkerhed er i højsædet, og derfor kan vi ikke se bort fra, at Befado sko har certifikatet "Healthy Foot Sign"**, hvilket betyder, at de er anbefalet af ortopæder og opfylder høje sundhedsstandarder. En stiv hælskranke er et vigtigt element, der stabiliserer og beskytter hælen, samtidig med at den understøtter korrekt holdning.

**Produkt specifikation:**

- **Producer:** Befado

- **Kategori:** Til børn » Børnesko

- **Farve:** Pink med grå accenter

- **Materiale:** Bomuldsstof

- **Køn:** Piger

- **Type fastgørelse:** Velcro

- **Yderligere information:** Stiv hæl, "Healthy Foot Sign"-certifikat

Med **Befado børnesko 114X360** kan forældre være sikre på, at de fokuserer på deres børns sundhed og glæde, og førskolebørn vil frit kunne opdage verden og nyde hvert øjeblik, der bruges på leg og læring. Du giver dine børn ikke kun en stilfuld, men frem for alt en sund start på hver dag.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|