Befado børnesko 114X441 blå grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Sko til vores børn er et vigtigt element i hverdagens garderobe, og at vælge den rigtige model er nøglen til at sikre børns komfort og en sund udvikling af deres fødder. Befado 114X441 børnesko i attraktive nuancer af blå og grå er en fremragende mulighed for dem, der leder efter komfortable og funktionelle sko til børnehaven.

Komfort og funktionalitet til aktive børn:

Befado sko er designet til intensiv brug i børnehaver, hvor børn bevæger sig fra indendørs leg til udendørs aktiviteter. Overdelen er lavet af åndbare bomuldsstoffer, som ikke kun sikrer luftcirkulation, men også garanterer hygiejne for små fødder. Takket være tilstrækkelig luftgennemtrængelighed kan de små føle sig godt tilpas hele dagen lang.

Design og pasform:

Befado fodtøj er kendetegnet ved ikke kun funktionalitet, men også af æstetik. Korrekt designede sko reducerer visuelt fodens størrelse, er elegante og samtidig universelle i deres farver - perfekt til forskellige stilarter. Derudover er de designet til forskellige fodformer, hvilket gør dem perfekte selv til børn med smallere eller mindre fødder.

Uafhængighed og sikkerhed:

Befado har også fokus på de yngstes selvstændighed. Skoene er udstyret med praktisk velcro, som ikke kun holder foden perfekt, men som også giver børn mulighed for nemt at tage skoene på og af på egen hånd, hvilket understøtter deres motoriske udvikling. Sikkerhed er et andet vigtigt aspekt - den stive hæl stabiliserer foden perfekt, hvilket er særligt vigtigt i processen med at lære at gå og mens du spiller. Fodtøjet er certificeret og anbefalet af ortopæder, hvilket yderligere bekræfter deres høje kvalitet og venlighed over for udviklende fødder.

Specifikationer:

Producenten af ​​skoene er det anerkendte Befado-firma, og dette produkt henvender sig især til piger. Materialet, som de er lavet af, er et åndbart stof, hvilket gør dem til et ideelt valg til varmere og moderate temperaturer. Denne model fås i attraktive farver, der kombinerer nuancer af blå og grå. Skoene kommer med en enkelt pakke, og produkt og emballage vejer kun 0,4 kg, hvilket gør dem nemmere at opbevare og transportere.

For at opsummere er Befado 114X441 børnefodtøj et fremragende valg for forældre, der værdsætter sikkerhed, komfort og æstetik i ét. Disse sko vil helt sikkert leve op til forventningerne fra både børn og deres omsorgspersoner, hvilket sikrer komfort og sundhed for små fødder hver dag.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: blå Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|