Befado børnesko 114X444 blå grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

De yngste helte i hverdagens eventyr - førskolebørn - har brug for fodtøj, der kan klare deres ubegrænsede energi og mobilitet. Befado 114X444 sko i blå og grå nuancer opfylder perfekt behovene hos aktive børn og sikrer komfort, sundhed og sikkerhed for små fødder hele dagen i børnehaven.

Børnesko skal ikke kun være visuelt attraktive, men frem for alt skal de give fødderne tilstrækkelig ventilation og støtte. Takket være de åndbare bomuldsstoffer er Befado-fodtøj en garanti for hygiejne og behageligt at have på i mange timers konstant sjov.

Befado designere sørgede for at tilpasse skoene til de specifikke behov for små fødder. 114X444 sko har egenskaber, der optisk reducerer fødderne, og samtidig er kendetegnet ved et design, der perfekt tilpasser sig smallere og mindre fødder, uden at begrænse barnets bevægelser.

Et centralt aspekt, der gør det nemmere for børn at være selvstændige, er det gennemtænkte velcrolukningssystem. Takket være dette kan små hænder nemt tage sko på og af, hvilket er en stor fordel, især i børnehavens dynamiske miljø.

Sikkerhed er en prioritet, og derfor har Befado fodtøj passende certifikater og anbefales af ortopæder. Den stive hælskranke, der bruges i disse sko, sikrer stabilitet og korrekt hælpositionering, så det er et vigtigt element i ortopædisk forebyggelse.

Tekniske data for produktet, såsom lav vægt på omkring 0,4 kg med individuel emballage, gør det muligt at bære skoene nemt af børn og belaster ikke deres sarte fødder for meget.

Stilfuldt, komfortabelt og sikkert - Befado 114X444 er fodtøj, der omslutter børns fødder som en blød kokon, der ledsager dem i hvert skridt, mens de opdager verden omkring børnehaven. Perfekt til både små damer og drenge, der værdsætter bevægelsesfrihed og komfort under enhver leg eller pædagogisk aktivitet.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: blå Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|