Befado børnesko 114X461 blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 114X461 i blå er det perfekte valg til enhver førskolebørn. Komfortabel og funktionel, designet til de yngste brugere, der aktivt bruger tid i børnehaven, på legepladsen og mens de leger derhjemme.

Overdelen er lavet af højkvalitets, åndbare bomuldsstoffer, som ikke kun giver barnets fødder tilstrækkelig luftcirkulation, men også er nemme at holde rene. At sikre hygiejne i børnesko er et nøgleaspekt, som forældre er opmærksomme på, og Befado lever op til disse forventninger.

En vigtig fordel ved skoene er deres design, som ikke kun ser moderigtigt ud takket være den smukke blå farve, men også optisk gør foden mindre, hvilket helt sikkert vil appellere til børn og deres forældre. Disse sko er også perfekte til børn med smallere og mindre fødder, hvilket sikrer korrekt pasform og støtte.

Babyens sikkerhed er i højsædet, hvorfor Befado sko er certificeret af ortopæder, hvilket giver forældrene tryghed om, at fodtøjet understøtter den rette udvikling af barnets fod. Den stive hældisk er et andet element designet til at beskytte og stabilisere foden. Velcrolukningen gør det lettere for børn at tage deres sko på og af på egen hånd, hvilket udvikler deres manuelle færdigheder og selvstændighed.

Produktet vejer kun 0,4 kg i den enkelte emballage, hvilket beviser dets lethed, og det er en vigtig egenskab for komfortabel brug af de yngste. Befado børnefodtøj 114X461 bekymrer sig ikke kun om børns sundhed og komfort, men også om deres uafhængighed og sikkerhed, mens de leger.

Kategorien "Til børn » børnetøfler" understreger, at disse sko er ideelle til førskolebørns behov, samtidig med at de er et attraktivt tilbehør, der komplementerer hverdagsgarderoben. Ved at vælge Befado fodtøj kan forældre være sikre på, at deres børn får det højeste kvalitetsprodukt, skabt med omhu for deres udviklende fødder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|