Befado børnesko 114X462 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 114X462 pink grå – Perfekt til børnehaveture

Børnesko er ikke kun et element af tøj, men frem for alt en vigtig faktor, der påvirker børns sunde udvikling. Børnehavesko skal klare mange udfordringer: være behagelige, egnede til energisk leg og støtte sunde fødder. Den 114X462 pink grå model fra den anerkendte producent Befado er en garanti for, at disse forventninger bliver indfriet.

Lavet med omhu, overdel lavet af åndbart bomuldsstoffer er synonymt med hygiejne og komfort i enhver situation. Dette naturlige materiale giver åndbarhed og hjælper med at opretholde den passende fodtemperatur, hvilket er af stor betydning hele dagen fuld af børnehaveaktiviteter.

Formen på skoene er designet til at passe perfekt til små fødder, selv dem der er smallere eller mindre. Optisk reduktion af foden giver effekten af ​​flot fodtøj, der ikke begrænser bevægelsen, hvilket tillader fri leg og udforskning af verden.

Befado, som bekymrer sig om de yngstes uafhængighed, skabte sko med lethed ved at tage dem på i tankerne. Velcro-fastgørelsessystemet er en løsning, der giver selv de mindste brugere mulighed for at nyde følelsen af ​​succes, når de forbereder sig på at gå ud på egen hånd.

Sikkerhedsaspektet er producentens prioritet. En stiv hælskranke garanterer tilstrækkelig støtte til hælen, og Befado-fodtøj med certifikater og anbefalinger fra ortopæder er et synonym for et sundt valg til et barns udviklende fod.

Farverne er domineret af pastelrosa og universalgrå, hvilket skaber et charmerende, men også praktisk design, der vil appellere til moderne piger. Vægten af ​​produktet med individuel emballage, kun 0,4 kg, understreger disse børnehavetøflers lethed og ikke-byrdefulde karakter.

Befado børnefodtøj 114X462 er den perfekte løsning til forældre og deres børn, der værdsætter sundhed, komfort og stil i ét. Ved at give børn passende fodtøj giver vi dem den bedste start på hverdagens opdagelse af en verden fuld af eventyr.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|