Befado børnesko 116X285 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnefodtøj 116X285 er en kombination af funktionalitet, komfort og attraktivt design, skabt med de mindste brugere i tankerne. Pink og grå hjemmesko til førskolebørn garanterer komfort og glæde ved at have på hele dagen, både under timerne i børnehaven og derhjemme.

Komforten og sundheden for små fødder er en prioritet for Befado-mærket, hvilket afspejles perfekt i disse børnetøfler. Den lette og fleksible sål, der er fremstillet med barnets dynamiske bevægelser i tankerne, giver bevægelsesfrihed samtidig med, at den nødvendige trækkraft og stabilitet sikres. Den hævede hæl og forstærkede sider af skoen hjælper med at holde foden i den rigtige position, hvilket er ekstremt vigtigt for førskolebørns udviklingsfødder.

Befado-overdel, lavet af luftige bomuldsmaterialer, sikrer optimal luftcirkulation, hvilket betyder, at fødderne forbliver tørre og sunde selv under mange timers leg. Skoenes stofkonstruktion garanterer også deres lethed, hvilket er afgørende for børns aktivitet.

Skoene er designet med små brugeres uafhængighed i tankerne og er nemme at tage på takket være komfortable og praktiske elastikbånd. Denne type fastgørelse eliminerer behovet for at binde snørebånd, hvilket er en betydelig bekvemmelighed for mange børn.

Sikkerheden af ​​Befado 116X285 modellen bekræftes af "Healthy Foot Sign" certifikatet, som tildeles fodtøj, der opfylder de højeste ergonomiske og sundhedsmæssige standarder. Desuden anbefales disse sko af ortopæder, hvilket er et yderligere argument for at vælge dette produkt af forældre, der bekymrer sig om deres børns rette udvikling og komfort.

Disse børnetøfler fra Befado, beregnet til piger, er produceret med sans for alle detaljer, og følger trendene takket være deres charmerende pink-grå farve og fås i kategorien "Børnesko". Ved at vælge Befado fodtøj investerer forældre ikke kun i det æstetiske udseende, men frem for alt i sundhed og udvikling af deres børns fødder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Astringerende gummi

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|