Befado børnesko 116X290 lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado – Komfort og sundhed for småbørn i lyserøde hjemmesko 116X290

Ethvert barn elsker aktiv leg, og under sjove børnehaveeventyr har de brug for sko, der ikke kun tiltrækker opmærksomhed med deres farver og mønstre, men frem for alt sikrer komfort og sikkerhed for små fødder. Det er Befado børnesko 116X290 i en charmerende, pigeagtig pink farve - perfekt til en lille prinsesse, der ikke vil opgive bevægelsesfriheden.

Lethed og fleksibilitet til hverdag

Befado sko er berømte for deres lette og fleksible sål, som perfekt tilpasser sig dynamikken i børns leg. Det unikke design sikrer, at små fødder føles behagelige, hver gang de går eller leger udendørs.

Sunde og sikre trin

Med udviklende fødder i tankerne brugte Befado designere en stiv hælskranke, der giver tilstrækkelig støtte og stabile sider, takket være hvilken foden holdes i den rigtige position. En sådan støtte er særlig vigtig, fordi en førskolebørn bruger mange timer hver dag på at have sko på.

Forsigtig bomuldsoverdel

Af hensyn til det lille barns hygiejne og komfort er overdelen på 116X290 modellen lavet af luftigt bomuldsstof, som lader huden ånde og forhindrer overophedning selv under intens løb eller hop.

Uafhængighed og brugervenlighed

Befado fodtøj er designet til unge brugere, der ofte ønsker at klare deres tøj på egen hånd. Takket være brugen af ​​elastikbånd, som nemt erstatter traditionelle bindinger, er det ikke et problem at tage sko på og af, selv for helt små børn.

Sund fod certifikat

Tilpasning til ortopædiske standarder og opnåelse af Healthy Foot Mark er endnu et bevis på, at Befado passer på vores børns fødder. Dette certifikat tildeles kun til produkter, der opfylder de højeste sundhedsstandarder og anbefales af pædiatriske ortopædiske specialister.

Ekstremt vigtig farve

Pink Befado sko, skabt specielt til piger, kombinerer styrken af ​​pigelig charme med det praktiske ved daglig brug, hvilket helt sikkert vil appellere til unge damer og deres forældre.

Hver detalje i Befado 116X290 pink børnefodtøj viser opmærksomhed på detaljer og engagement for at give børn de bedst mulige betingelser for glædelig og sund vækst. Dette er et ideelt valg for forældre, der værdsætter enestående kvalitet og ønsker at omgive deres børn med et pålideligt produkt.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Astringerende gummi

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|