Befado børnesko 116X293 lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 116X293 pink - Behagelig elegance til små fødder

Børnefodtøj er ikke kun et spørgsmål om æstetik, men frem for alt sundhed og komfort for små fødder, der opdager verden på farten hver dag. Befado, en kendt producent af fodtøj til børn, tilbyder modellen 116X293 i en charmerende pink nuance, som vil appellere til mange små prinsesser.

Pålidelig komfort i en eventyrlig version

Befado 116X293 børnehavesko er en assistent til ethvert spil, der sikrer, at fysisk aktivitet er ren fornøjelse. Den lette, fleksible og frem for alt åndbare sål giver et sundt klima for fødderne og giver dem mulighed for at bevæge sig naturligt. En stiv hælskranke og stabile sider understøtter effektivt foden og sikrer dens korrekte positionering ved hvert skridt.

Materialer, der siger "komfort"

Befado bruger højkvalitets bomuldsstoffer til at producere fodtøj, hvilket er synonymt med åndbarhed og hygiejne. Børns fødder er beskyttet mod overophedning og overdreven svedtendens, hvilket er afgørende især på varmere dage.

Uafhængighed i mode

Befado-designere ved, hvor vigtigt det er for børn at udvikle selvstændighed. Derfor er 116X293 modellen udstyret med behagelige elastikbånd, der gør, at barnet nemt kan tage skoene på og af uden frustration eller voksenhjælp.

Sikkerhed og anbefalinger fra specialister

Befado går ikke på kompromis, når det kommer til sikkerhed. Fodtøjet opfylder strenge europæiske standarder og har certifikater, der bekræfter, at det anbefales af ortopæder. Forældre kan derfor være sikre på, at deres børns fødder udvikler sig sundt.

Fancy detaljer i pastel pink

Befados lyserøde børnetøfler er dekoreret med delikate accenter, der tilføjer charme og pigeagtig karakter, hvilket gør dem til et ideelt valg for små fashionistaer. Den lyserøde farve passer perfekt ind i børnehavens garderobe og vil helt sikkert appellere til elskere af en lys farvepalet.

Lethed og mere kedelige dage

Vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,4 kg, hvilket derudover ikke belaster små ben, så du med glæde kan flytte fra sted til sted.

Befado børnefodtøj 116X293 pink er en kombination af funktionalitet, stil og komfort, som ethvert barn bør have i deres garderobe - især da deres fødder fortjener den bedste behandling fra de første øjeblikke af gåtur.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|