Befado børnesko 116Y296 lyserød flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 116Y296 børnesko er en perfekt kombination af funktionalitet, komfort og muntert design, tilpasset til en førskolebørns aktive fødder. De er kendetegnet ved deres lyserøde farve med flerfarvede elementer, der helt sikkert vil appellere til små brugere og vil tilføje charme til enhver styling.

Førskolebørn har brug for fodtøj, der ikke kun ser farverigt og attraktivt ud, men frem for alt giver dem tilstrækkelig støtte under alle førskoleaktiviteter. Befado, som en velkendt producent med speciale i børnesko, forstår perfekt disse behov, som det fremgår af 116Y296-modellen.

Overdelen af ​​skoene er lavet af højkvalitets bomuldsstoffer, som garanterer åndbarhed og vil holde barnets fødder tørre og hygiejniske hele dagen. Denne model bruger en stiv hældisk og stabile sider, der aktivt understøtter den korrekte fodstilling og forhindrer den i at vride sig under kraftigt spil.

Den fleksible, men alligevel slidstærke sål sikrer både fuld bevægelsesfrihed og langtidsholdbarhed af fodtøjet. For endnu større bekvemmelighed har producenten tilføjet elastikbånd, der gør det nemt for børn at tage skoene på og af, hvilket fremmer uafhængighed.

Børns sikkerhed er afgørende, hvorfor Befado hjemmesko har de nødvendige certifikater, og deres design er blevet konsulteret og anbefalet af ortopædiske specialister, hvilket giver forældre tillid til, at de vælger et produkt, der understøtter den sunde udvikling af deres børns fødder.

For at opsummere er Befado børnefodtøj model 116Y296 det perfekte valg for enhver lille pige, der har brug for komfortable, sikre og flotte sko til børnehaven. Komfortable, farverige og sunde for udvikling - disse hjemmesko vil helt sikkert tilfredsstille både børn og deres omsorgspersoner, der leder efter det bedste for deres børn.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Producent kode: 116-296
  • Farve: lyserød flerfarvet
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Astringerende gummi

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|