Befado børnesko 213P135 lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 213P135 pink - et perfekt valg til en lille dame

Blandt babyens første skridt vil vi som forældre give ham alt det bedste, også når det kommer til fodtøj. Befado har i årevis vundet forældrenes tillid ved at tilbyde produkter, der er skræddersyet til børns fødders behov. Vi præsenterer 213P135-modellen i en delikat pink nuance, som blev skabt med små opdagelsesrejsende i tankerne.

PAPI-modellen er en gennemtænkt kombination af komfort, funktionalitet og attraktivt design. Den er lavet af højkvalitets bomuldsstoffer, der garanterer fremragende hygiejne og åndbarhed selv under den mest aktive leg. Den åndbare sål forhindrer fødderne i at svede og hjælper med at holde den rigtige temperatur. Derudover gør det specielle Flex-B-system, at skoen kan være fleksibel de rigtige steder, i tråd med ortopædernes anbefalinger.

Det, der kendetegner denne model, er ikke kun dens funktionalitet, men også dens fantastiske udseende. Det charmerende mønster med en kanin foran tiltrækker bestemt opmærksomhed og får den lille bruger til at føle sig speciel. Den praktiske lås passer ikke kun perfekt ind i det samlede look, men gør det også nemmere at tage skoene på.

Befado-producenten glemte heller ikke et vigtigt element, som er den stive hæltæller. Det sikrer hælstabilisering, hvilket især er vigtigt under babyens første usikre skridt. Her kommer kvalitet og sikkerhed i første række, og derfor er fodtøjet certificeret og anbefalet af specialister.

Det skal også bemærkes, at et vigtigt aspekt for forældre er vægten af ​​sko. 213P135-modellen, komplet med individuel emballage, vejer kun 0,3 kg, hvilket betyder, at skoene er lette og ikke vil udgøre en ekstra belastning for børns fødder.

For at opsummere er Befado børnefodtøj 213P135 mere end bare hjemmesko - det er en sund investering i dit barns komfort og udvikling. Pink sko vil være perfekte til at spille hjemme såvel som i børnehave eller andre uddannelsesinstitutioner. Ved at vælge Befado fodtøj kan du være sikker på, at du vælger dokumenteret kvalitet og pleje for en sund udvikling af din datters fødder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Spænder
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.3

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|