Befado børnesko 242P105 sølv grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 242P105 sølvgrå - Komfort og sikkerhed for små fødder

Når vi vælger sko til vores yngste børn, især dem, der lærer at gå, bør vi være opmærksomme ikke kun på design, men frem for alt på sikkerhed og komfort. Befado børnesko, model 242P105, i nuancer af sølv og grå er et perfekt valg for enhver lille fashionista, der tager sine første skridt.

Produktet fra den polske producent Befado er berømt for sin omsorg for den sunde udvikling af børns fødder og for at have certifikater i overensstemmelse med anbefalingerne fra ortopæder. Dette giver forældre ro i sindet ved, at der bliver taget godt hånd om deres børn. PAPI-modellen er en charmerende sandal, skabt til varmere dage, hvor et barns fod har brug for særlig god ventilation og komfort.

Overdel lavet af højkvalitets bomuldsstoffer garanterer ordentlig hygiejne og lader huden ånde, hvilket er nødvendigt for at sikre en sund fodudvikling. Derudover er skoene udstyret med det innovative Flex-B-system, som gør, at skoen kan bøje sig på vigtige steder, i overensstemmelse med ortopædernes anbefalinger. Passende sålfleksibilitet understøtter den naturlige bevægelse af foden under gang.

Befado-producenten tog sig også af de praktiske aspekter ved brug af fodtøj. En stiv hæltæller hjælper med at stabilisere anklen, hvilket er vigtigt for at forhindre mange uregelmæssigheder i holdningen. For at gøre det lettere at tage dem på og tilpasse sig fodens individuelle behov, er sandalerne udstyret med praktiske spænder.

Alderskategorien disse sandaler henvender sig til er børn - i dette tilfælde piger, der kan lide de klassiske, pigeagtige farver sølv og grå. Indersiden af ​​skoen er 17,3 cm lang, hvilket udmønter sig i komfort for barnet.

En yderligere fordel er mærket "Healthy Foot Sign", som bekræfter sandalernes ergonomi og sundhedsmæssige aspekter. Materialet, som skoene er lavet af, er stof, hvilket yderligere øger komforten ved at bære og lette at holde rene.

For at opsummere er Befado 242P105 børnetøfler en kombination af stil, komfort og beskyttelse. Sølvgrå sandaler er både charmerende og funktionelle, hvilket gør dem til det perfekte valg for forældre, der bekymrer sig om den sunde udvikling af deres børns fødder.

  • Karakter: mangel
  • Længden af ​​den indre indsats: 17.3
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Producent kode: 242p105
  • Farve: sølv Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Spænder

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|