Befado børnesko 251Y185 sort grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 251Y185 børnesko er et tilbud, der kombinerer høj kvalitet af håndværk, komfort og attraktivt design, der helt sikkert vil appellere til både forældre og deres børn. Dette er fodtøj designet til små brugere, hvis konstante energi kræver solid og sikker støtte ved hvert skridt.

Når det kommer til en førskolebørns aktivitet, er det afgørende at give ham fodtøj, der ikke kun er behageligt, men også konstrueret korrekt til at tjene barnet under alle former for leg. Befado 251Y185 sko er udstyret med en let og fleksibel sål, hvilket er yderst vigtigt for at sikre passende fleksibilitet og tilpasning til det lille barns dynamiske bevægelser. Sko designet på denne måde giver foden mulighed for at bøje, hoppe og løbe frit uden at begrænse barnets bevægelser eller forårsage ubehag.

En anden fordel ved skoene er, at overdelen er lavet af åndbare bomuldsstoffer - dette garanterer hygiejne og komfort selv under mange timers ubekymret leg. Takket være disse funktioner forbliver barnets fod tør og ordentligt ventileret hele dagen.

Befado brand designere sørgede for, at fodtøjet var så funktionelt og børnevenligt som muligt. Takket være velcrolukningen kan det lille barn nemt tage skoene på og af, lære selvstændighed og hurtigt reagere på behovet for at skifte sko i børnehaven eller derhjemme.

Desuden har Befado ikke glemt det sundhedsmæssige aspekt af fodtøj - 251Y185 modellen bruger en stiv hældisk. Dette er en vigtig funktion, der understøtter den korrekte positionering af foden, hvilket er vigtigt i forebyggelsen og eventuel korrektion af holdningsfejl hos børn i så ung en alder.

Æstetisk designet i dæmpede sorte og grå farver, vil disse børnetøfler matche de fleste børns stilarter, og deres neutrale design vil passe til både piger og drenge. Stofmaterialet, som skoene er lavet af, garanterer holdbarhed og nem rengøring, hvilket er endnu et argument for at vælge denne model.

Med forældre i tankerne giver producenten også information om produktets vægt med individuel emballage, som kun er 0,4 kg, hvilket vil gøre transporten af ​​skoene det mindste problem.

For at opsummere er Befado 251Y185 børnefodtøj et gennemtænkt forslag til aktive førskolebørn, der har brug for komfortable, sikre og uafhængige sko til hver dag. Solid håndværk kombineret med komfort og æstetisk udseende er argumenter, der ikke tillader dig at ignorere dette tilbud.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: sort Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|