Befado børnesko 273Y274 grå grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 273Y274 børnesko i grå og grøn er et fremragende valg til aktive og energiske drenge. Designet med små brugeres intensive hverdagsliv i tankerne, og garanterer dem komfort og pålidelighed i enhver situation - fra at spille hjemme til skoleeventyr.

Disse sko har en unik, åndbar sål, takket være hvilken barnets fødder ikke overophedes selv under mange timers aktivitet. Denne funktion suppleres af Absor-B-systemet placeret i hældelen. Dette er en innovativ løsning, der absorberer mikrostød, hvilket er af stor betydning især under intenst løb og garanterer beskyttelse af barnets udviklende fødder.

Overdelen af ​​skoen er lavet af luftige bomuldsstoffer, som ikke kun sikrer bærekomfort, men også holder hygiejnen på et højt niveau. Af hensyn til den sunde udvikling af den yngstes led og fødder er fodtøjet udstyret med en stiv hælskranke, som markant understøtter korrekt kropsholdning.

Sikkerheden ved brug bekræftes af adskillige certifikater og anbefalinger fra ortopæder, hvilket gør Befado fodtøj til et pålideligt valg. "Sund fodskilt", som de er mærket med, er et vidnesbyrd om producentens omsorg for børns fødders velbefindende.

Nem at tage på og af takket være velcro, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tilpasse fodtøjet til den individuelle fodbredde, Befado 273Y274 hjemmesko er perfekte både derhjemme og i børnehaven eller skolen. Det udtryksfulde, grågrønne design vil helt sikkert appellere til unge brugere, der værdsætter det originale udseende af deres fodtøj.

Producenten Befado, kendt for højkvalitets børnefodtøj, beviser endnu en gang, at komfort, sikkerhed og attraktivt design kan gå hånd i hånd. Ved at vælge hjemmesko til børn fra dette mærke kan forældre være sikre på, at de fokuserer på deres børns sunde udvikling og glæde.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Grå grøn
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|