Befado børnesko 273Y314 blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnefodtøj 273Y314 Blå - Komfort og sikkerhed til små fødder

Hvert barn er en lille opdagelsesrejsende, der opdager verden gennem leg og læring. Derfor er det så vigtigt for ham at have sko, der ikke kun gør ham i stand til at sidde ved skolebordene uden problemer, men også vil være en allieret under alle hans barndoms eventyr. Befado 273Y314 børnesko i en charmerende blå farve opfylder disse krav.

Skabt med de yngste i tankerne, Befado sko er kendetegnet ved højkvalitets håndværk og detaljer, der har en central indflydelse på barnets udvikling og sundhed. Den åndbare sål giver den nødvendige ventilation, så små fødder kan ånde selv under den mest intense leg. Absor-B systemet i hældelen er en teknologi, der er ansvarlig for at absorbere mikrostød - det er en komponent, der sikrer komfort, når man går, løber eller hopper rundt i skolegården.

Overdel lavet af luftige bomuldsstoffer garanterer ordentlig hygiejne, især på varme dage. Den stive hæltæller stabiliserer foden, hvilket er ekstremt vigtigt for det udviklende bevægeapparat hos børn. Derudover er velcro som en form for fastgørelse en løsning, der gør det muligt for selv de mindste brugere at tage sko på og af uafhængigt og udvikle deres manuelle færdigheder og uafhængighed.

Den blå farve på Befado sko kan appellere til mange drenge, men også til piger, der kan lide denne farve. Kombinationen af ​​æstetik og funktionalitet er altid et godt valg, når det kommer til børnefodtøj.

Producenten Befado, med sikkerheden for små fødder for øje, sørgede for, at deres produkter blev certificeret og anbefalet af ortopæder. At tage sig af den sunde udvikling af barnets fod er derfor en anden fordel, der favoriserer at vælge dette ikke kun moderigtige, men også praktiske børnefodtøj.

At skabe passende betingelser for stigende renter er en investering i sund udvikling. Befado børnefodtøj 273Y314 blå er synonymt med opmærksomhed på de mindste detaljer, hvilket udmønter sig i glæde og komfort hver dag. Uanset om det er i skolen eller på legepladsen - disse sko vil uden tvivl imødekomme energiske børns udfordringer.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|