Befado børnesko 290X187 blå grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Produkt: Befado børnesko 290X187 - blågrøn

Hver forælder ønsker at give deres børnehave ikke kun sjov, men også komfort og sikkerhed under daglige aktiviteter. Med de yngste i tankerne blev der skabt farverige Befado børnetøfler, model 290X187, i blå og grønne nuancer, som kombinerer funktionalitet med et attraktivt udseende.

I Befado børnefodtøj går gennemtænkt design hånd i hånd med den højeste udførelseskvalitet. En åndbar sål, som er et af nøgleelementerne i enhver sko, sikrer tilstrækkelig luftcirkulation, hvilket er ekstremt vigtigt for at bevare de små fødders sundhed og hygiejne. Absor-B-systemet indbygget i hældelen er en fremragende løsning, der absorberer stød forårsaget af at løbe, hoppe eller gå hurtigt på hårde overflader i en børnehave eller et hjem.

Overdel lavet af højkvalitets bomuldsstoffer giver barnet en følelse af lethed og frihed uden at begrænse bevægelsen. Materialets åndbarhed bidrager til god ventilation og forhindrer overdreven sveden af ​​fødderne.

Befado hjemmesko, model 290X187, er designet til at fremme de yngste børns uafhængighed. Elastiske bånd, der erstatter traditionelle fastgørelsesanordninger, gør det lettere for barnet at tage sko på og af på egen hånd, hvilket er et vigtigt aspekt i opbygningen af ​​selvtillid og uafhængighed hos førskolebørn.

Hvad der er lige så vigtigt, har Befado fodtøj ikke en specifik helt fra eventyr eller film, hvilket giver mulighed for universel tilpasning til børns forskellige smag og fuld fokus på komfort og sikkerhed, ikke kun dvælende ved produktet. De blå og grønne farver gør dem attraktive for drenge, og de anvendte nuancer er både energigivende og fremmer koncentrationen.

Yderligere information om produktet, såsom Healthy Foot Sign og en stiv hæl, er udtryk for bekymring for sundheden ved at udvikle fødder. Healthy Foot-mærket er en garanti for, at fodtøjet er skabt baseret på de seneste forskningsresultater inden for ortopædi og antropologi, med fuld forståelse for et voksende barns behov.

Producenten, Befado, er en velkendt og respekteret polsk producent af børnesko, som i årevis har sikret den højeste kvalitet og tilfredshed hos både børn og deres forældre. Takket være dette kan vi være sikre på, at vi ved at vælge Befado sko investerer i vores børns sundhed og komfort.

Kategori: Børn » Til børn » Børnesko

Låstype: Astring -gummi

Helt: ingen

Farve: blå, grøn

Materiale: stof

Yderligere oplysninger: Zdrowa Stopa -skilt, Stiv hælkappe

Køn: Drenge

  • Låstype: Astringerende gummi
  • Karakter: mangel
  • Farve: blå grøn
  • Materiale: Stof
  • Yderligere Information: Sund fod tegn Stiv hælkappe
  • køn: Drengene

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|
|