Befado børnesko 290X201 marine blå blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado - høj kvalitet og komfort til små fødder

Når det bliver tid til at vælge det rigtige fodtøj til din førskolebørn, vil du gerne sikre dig, at du giver ham ikke kun søde, men frem for alt sunde og behagelige sko. Befado, en velkendt producent af børnesko, er blevet værdsat af forældre i årevis på grund af sin høje standard og sans for detaljer. Deres 290X201 model i marineblå og blå er et perfekt valg til dit barn.

I disse sko er hvert skridt et barn tager sikkert og behageligt. Befado fodtøj er specielt designet til børns fødder og tager højde for alle den unge brugers behov. Den åndbare sål sikrer luftcirkulation og forhindrer foden i at blive overophedet, hvilket er ekstremt vigtigt, især på varmere dage. Absor-B systemet sikrer desuden bærekomfort, som absorberer mikrostød – så barnet kan løbe, hoppe og lege uden problemer, uden at udsætte fødderne for unødvendig belastning.

Overdel lavet af luftigt bomuldsstof garanterer komfort og opretholder ordentlig hygiejne. Befado sko er designet, så et barn selv kan tage dem på - elastikbånd er en bekvem og hurtig måde at fastgøre dem på, som selv de mindste hænder kan klare uden problemer.

Sikkerheden af ​​Befado fodtøj er bekræftet af certifikater og anbefalinger fra ortopæder. Dette giver forældre mulighed for at slappe af, vel vidende at de vælger et produkt, der understøtter den korrekte udvikling af deres barns fod. Derudover støtter en stiv hælskranke hælen og forhindrer den i at læne sig ud, hvilket er afgørende under vækst og formning af den korrekte kropsholdning.

Denne model er kendetegnet ved et klassisk, men farverigt design, der helt sikkert vil appellere til små brugere. Marineblå og blå farver gør skoene universelle og nemme at matche til en række forskellige garderober. De er perfekte både til børnehave og til leg derhjemme.

Befado 290X201 sko, på trods af deres lethed (kun 0,4 kg med individuel emballage), er solide og holdbare - de kan klare aktiviteten af ​​et travlt barn. De er produceret af et kendt og respekteret brand, og de er værdsat af både børn og forældre, der ønsker at give deres børn de bedste forudsætninger for leg og udvikling. Ved at vælge Befado børnefodtøj vælger du sundhed, komfort og stil, som går hånd i hånd.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: Flåde blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|